Mellbőség 85 cm, derék 68 cm, csípő 92 cm, 170 cm magas, 55 kg? Sokak szerint túl sokat fogytam, szerinted? (tudásbázis)
Nagyjából nekem is ezek a paramétereim, csak 1,5kg-mal nehezebb vagyok. Combjaimat még mindig vastagnak tartom, de mások napi szinten piszkálnak, hogy sovány vagyok és egyek többet. Ismerek olyat, aki 170cm magasan 48kg. Na ő sovány:)
75-80A vagyok és egyátalán nem zavar, főleg sportnál előny:)
Igen, most hogy lefogytam nagyon picik lettek, de ismerős a szitu, mert hízás előtt is kb ennyi kiló voltam, igaz annak már van 6-7 éve.
Nek lenne rossz, h nagyobbak lennének :D
A-sok.. és 80-85 ös cicitartót hordok...
Ritkán hordok melltartót...télen, ősszel, tavsszal csak trikó...
Én azt hiszem kicsit kisebb lehet, alacsonyabb, kisebb derék, 50 kg
Te nem szeretnél ha lehetne, nagyobb ciciket? megkérdezhetem mekkora neked?
bőségre én is ennyit mérek, de ici-picit lehetne nagyobb hogy szivacsos melltartó nélkül is mutathatna jobban...
Igen, én is szeretnék ilyen paraméterekkel rendelkezni, csak a kitartás hiányzik!!!
Ha elküldöm a súlyfeleslegem, nem fogynád le? Megköszönném!
Szerintem se hallgass senkire, lehet, csak irigykednek, hogy teszel azért, hogy csinos legyél!
Szerintem nem fogytál betegesre.Az nem lát jòl vagy nem tudom aki ezt állitja.Tökéletes a magaságodhoz a súlyod.
Én 160cm magas és 50kg vagyok rám is mindenki azt mondja hogy tùl sovány.Szerintem nem vagyok az és én nem diétáztam már évek òta ennyi vagyok de csak most tünt fel nekik.Szerintem ha nincs más amibe beleköthetnek hát belekötnek ebbe.Grat a cukor elhagyásához nekem nem ment!
Az álom paraméterek számomra
Tessék, ez kellett? :)
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- *UM* végződésű szavak nem ÁBC szerint
- Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint?
- Párhoroszkóp: vajon összeilletek a pároddal az asztrológia szerint?
- Nagyon úgy tűnik, hogy becsípődött a derekam, szerintetek mit csináljak, hogy minél hamarabb elmúljon?
- Férjem karján, derekán több kisebb-nagyobb csomó jött elő. Szerintetek mitől lehet?