Méhszájplasztika műtét után mennyi ideig tart a teljes gyógyulás? (tudásbázis)
Nekem is a két szülés "tette tönkre" a méhszájam. Be volt repedezve, ezért - hozzád hasonlóan - állandó hüvelyi folyással küszködtem. Strand már szóba sem jött nálam. Már lassan azt éreztem, a házas életem is tönkre megy miatta, ezért szerencsére rászántam magam a műtétre és nem bántam meg (kop-kop :-)).
Két hónap múlva már a BAlatonhoz mentünk nyaralni, strandon is voltam és eddig megúsztam... A dr. szerint is minden rendben odabent, a műtét jól sikerült. Nálad is minden OK lesz!!
A strandot, uszodát jó időre szabad elfelejteni.
Max. a hévizi tóba mernék bemerészkedni.
Sziasztok! Köszönöm a segítséget:)
Nekem a két szülés miatt ment tönkre a méhszáj, szét van nyílva és kifordult(bocs,kicsit undi) és azért kell műteni. Egy strand,uszoda és rögtön elkapok mindent. Más tünetem nincs, de ez elég szörnyű, sokat kell miatta nőgyógyászhoz járni és a sok gyógyszer sem egészséges. Remélem utána jobb lesz, Hétfőn fognak műteni, eléggé parázok.
Szia!
Engem p4 miatt műtöttek még 2007-ben,jó 3cm-es kört vágtak ki,a műtét után még 1 napig voltam bent a kórházban,aztán otthon 1 hétig pihentem,mensiszerű vérzésem volt jó 2 hétig,mondjuk nem kellett volna kutyát futatnom,gereblyéznem:),de ha tényleg betartod a pihit,akkor hamar felépülsz.Neked is rossz lett a citológia?
További ajánlott fórumok:
- Csomót a mellben műteni kell? Más módon hogyan gyógyítható, teljes gyógyulás van-e?
- Fogműtét után mivel "gyorsíthatom" a gyógyulást?
- Körömlevétel! Lábon lévő műtéttel kapcsolatos"élmények"érdekelnének. Mennyi a gyógyulási idő, és hogy történik?
- Kiszakadt gerincsérv - műtét nélküli gyógyulás
- Normális, hogy bölcsességfog műtét után ennyi ideig tart a gyógyulás?
- Lúdtalp műtéten átesett személyeket keresek. Ki és hol végezte, mennyi idő kellett a teljes gyógyuláshoz?