Megváltoznak-e a férfiak, ha kiélték magukat fiatalon? (beszélgetés)
Ez nemcsak vérmérséklet kérdése. Tudjátok ez a párkeresés olyan mint egy vásár: nézed a termékeket, meg a zsebed, és azt veszed meg, amire futja.
Namost nagyon sok férfi azért csapong - vagyis kívülről nézve "éli az életét", mert nem találta meg azt a nőt, aki megfelel az igényeinek. Az esetek mindegyikében ennek az az oka, hogy magasra helyezik a mércét, de az a nő, amelyik azt megüti, annak viszont ő nem kell. Azt is hozzá kell tenni, hogy ezek a férfiak azért nem a gnóm kategóriába tartoznak, tehát tudják magukról, hogy ha nem is a 10/10-es nőt, de azért sok nőt meg tudnak szerezni.
Ezzel azt akarom mondani, hogy nem igaz az, hogy vannak a nyugodt természetű és a csapongó természetű férfiak, hanem gyakorlatilag mindenki vadászna és cserélgetné a nőket, ha erre lehetősége lenne (anyagi viszonyok, kinézet, stb.).
Találkoztam olyan férfival, aki nagyon csapongó volt, aztán összeszedte magát, javított valamelyest a stílusán és a körülményein, és akkor meghódított egy istennőt, aki mellett egyszerűen elillant a vágya más nők iránt. Ugyanúgy megnézi a többi nőt ma is, de már nincs benne az az érzés, hogy "hátha az a nő....ki tudja, mit hagyok ki?..."
Persze! hogy megváltozik!Viszont mindenki maga érzi,milyen habitusa van! Ha kicsapongó élete volt?? Biztos maradt belőle későbbi korára is!! MUNÍCIÓ!!
Én példul elég korán nősültem!! Nem voltam még 19-sem!!Így most visszatekintve az elmúlt évekre!!
MÉG EGYSZER BIZTOS NEM TENNÉM!!Leéltem nejemmel 48évet! Akit az elmúlt napokban KÍSÉRTÜNK UTOLSÓ ÚTJÁRA!! Az elmúlt 20 év elég zavaros volt!! Betegsége miatt, ÍGY Az életm gyökeresen megváltozott!!ÉN KÍVÁNTAM A NŐT!!! Ő!!! NEM KÍVÁNTA!! A FÉRFIT!!! ÉN MOST IS KÍVÁNOM!! TEHÁT A KÉRDÉSRE!!AZ EMBERNEK A VÉRMÉRSÉKLETÉN!! SOK MÚLIK!!Lehet hogy az én esetem is,már csak egy zárás előtti lángolás!!????
Egy vicc jut eszembe
Kis kandúr látja, hogy az öreg kandúr minden este lelép és csak hajnalanta érkezik haza. Addig addig könyörög neki, amíg az öreg egyszer elárulja,b hogy bizony ő kettyinteni jár éjszakánként. A pici addig kéri, míg az öreg rááll és elviszi magával egyik este. Mászkálnak a háztetőkön, míg egyszer megcsúszik mindkettő és csak egészén az egész alján kapaszkodnak csak meg. Lógnak ott vagy fél órája, mire a kis kandúr megszólal:
- Nő én már kettyintettem eleget, most már menjünk haza!
Nekem is furcsa, hogy ilyen durván kiosztja férfitársainkat.
Úgy beszél mint egy megcsalt és elhagyott feleség.
a teljesség igényével olyan alapvető jellemvonásokon túl, minthogy például "szüksége van oxigénre", badarság igazságokat megfogalmazni kollektíven az emberre, vagy akár az egyik nemre vonatkozóan.
mindazonáltal semmiképp sem jó ómen a "mintaférjségre" vonatkozóan a magas fokú élvhajhász attitűd. az az állapot, amire a "kiélte magát" szópárral hivatkozunk, éppenséggel jelenthetné a zálogát is az eljövendő minden határon túlmutató monogámiának, ha az ember egy olyan lény lenne, amelynek élete során a különböző dolgokból egy bizonyos mennyiségű élményre volna igénye, amelyet ha teljesít, adott irányú késztetését egyúttal be is teljesítené. de az ember nem egy ilyen lény. másrészt viszont élete során sokat változhat - egy férfi megváltozhat a topik által felvetett módon, például egy nő iránti érzései hatására, de akár anélkül is. ez nem mond ellent egyetlen természeti törvénynek sem.
nem szabad viszont figyelmen kívül, hogy általánosan igaz az, hogy minél jobban "kiéli magát" valaki, annál kevésbé lesz képes lehorgonyozni egyetlen nő mellett (ez fordítva is így van). ez egész pontosan azt jelenti, hogy minél több partnerrel volt valaki, a rákövetkező annál kevésbé marad érdekes számára (közép-) hosszútávon.
Akit féltenek másoktól?
Az félti a párját másoktól, aki önbizalom hiányos. De az sosem volt igazi nőcsábász.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi lenne a neved ha megváltoztathatnád?
- Használd az agyad és megváltozik az életed
- Mi az a kisebb-nagyobb dolog, amit megváltoztatnál párodon?
- Egy könyv tényleg megváltoztathatja az életedet?