Megújult a teszvesz és azóta nem tudom hogyan kell eladás után kérni a vevő adatait, segítenétek? (tudásbázis)
Hát én már 16-án egyesítettem. még éjfél után pont fent voltam. Ma küldték a emailt, hogy sikeresen egyesítették, és ma már végre visszakaptam a teszes több értékelésemet is :)
Amúgy én amint egyesítettem, utána simán be tudtam lépni a teszes oldalamra, nem kellet arra konkrétan várni.
Szerintem próbáld meg az a link által, amit az email címedre küldtek. Mert nekem is megváltoztatták a teszes felhasználói nevemet, holott a vaterás kevesebb értkeléssel volt....
Én először egyesítettem a fiókokat, és mostmár be tudok lépni a régi teszes nevemmel. csak a vaterás értékeléseket adják hozzá:(
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy most akkor a teszes licitális is olyanná vált mint a vatera? Hogy az eladó adja meg a licitlépcsőt? Vagy maradt a teszes licitálás ugyanúgy.
Szerintem is szörnyű lett, a tetejéba úgy, hogy leírták, hogyha a teszen és a vaterán is felhasználó vagy ugyanazzal a névvel, akkor ha egyesíted, akkor azoka az értékeléseid maradnak meg, ahol több van belőlük. Hát erre nekem a 20 db vaterásat hagyták meg a 130 db-os tesz helyett. Más nem járt így? Írtam nekik ez ügyben, de még nem válaszoltak.
Szerintem sokkal jobb volt a tesz, én nem szerettem a vaterát.
éppen most írtam a naplómban én is....egy nagy szar lett az egész:(
én belépni sem tudok,pedig nem írtam el semmit!!!!
Csajok!hatalmas kaka lett az egész tesz..Sokkal jobb volt a régi.
Tuti,hogy a zsibit is fel fogják vásárolni!!!!!!!
Mert felvásárolták egymást és ahelyett, hogy törölték volna az egyiket a vaterás beállítások kerültek rá a teszveszesre.
Egy nagy határ kaka az egész!!!! :(
Azt viszont a zsibvásárról lopták, hogy nem ad ki címet...
Nem tudom, azt észrevettétek-e hogy az összes ruha mérés eltűnt! Most mérhetek mindent újra, meg módosítgathatok...
További ajánlott fórumok:
- Szoktál-e a Vaterán és/vagy a TeszVesz-en adni-venni? Mik a tapasztalataid?
- Ismeritek a Teszveszt?
- Érdemes venni a Teszveszről mobiltelefont?
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Segítenétek? Hogy kell a teszveszen licitet zárni?
- Lehet valahogy újra feljutni teszveszre vagy vaterára ha fel lettem függesztve?