Ismeritek a Teszveszt? (beszélgetés)
Sziasztok!
Vki tudna nekem segíteni abban, hogyha feltöltök képeket, akkor az összes nagyítva legyen (lefelé mennek a képek :P), és ne úgy, hogy egy nagyobb ikon, alatta 7 kicsi ikonnal? Nem tudom, hogy mennyire érthető, amit írtam...
Én egyszer vettem egy 500 Ft-os akármit. Mégis küldtek nekem számlát 1.700 Ft-ról. Meg is fenyegettek, hogy kizárnak a tesz-veszből, ha nem fizetem be. Én nem fizettem be. 4-5-ször próbálkoztak, aztán mostanában nem kapok tőlük emailt.
Ne foglalkozzál vele! Jutalékot csak annak kell fizetni, akinek van miből. Vagyis az eladónak.
Szia ! Nagyon jónak tartom.Akár még élvezetes is lehet,egy-egy jó dolgot elcsipni.Hasznos is lehet,
mert kispézből szép dolgokra is fussa a családi
kassza.Leszek az elsőszámu böngészője. Üdv.Néked.
Dioptria
sziasztok!
Számlázással kapcsolatba tud nekem segíteni valaki?Tesz vesz küldött nekem egy számlát, és nem értem miért... nem használtam soha olyan funkciót ami fizetős lenne...És amióta megújult és fizetni kell, nem is licitáltam és adtam el!Valaki segítsen!Köszönöm!!
Szia!
Megírtad a cikket? Kíváncsi lennék rá :)
Szerintem az nem unalom, ha valaki a kinőtt ruhákat, a már nem használt gyermekhasználati dolgokat pl. babakocsit eladja, és vesz helyette egy más hasznos dolgot. Nálunk gazdagabb fejlettebb országokban megteszik. Akkor miért furcsa "ciki" nálunk? Ezt én nem hobbinak, inkább
egy okos dolognak tartom.
sziasztok. cikket készülök írni arról, hogy kismamák otthon "unalmunkban"(?), "szórakozásképpen"(?), pénzkereseti lehetőségként használják a magyar, esetleg külföldi aukciós honlapokat.
Ti mit gondoltok erről?
Köszi.
Nem sikerült regisztrálnom a vaterára. :-(
Kértem sms-ben a kódot, elküldték, de közben eltűnt az az oldal, ahová be kellene írnom, és nem jön sehogyse vissza...
Maradok a teszvesznél.
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat?
- Mit szólnátok hozzá ha találnátok ismerőst a Hoxán, de miután megtudja, hogy személyesen ismeritek egymást még az üzenetedre sem válaszolna