Megtudná mondani valaki? (beszélgetős fórum)
igen azt én is láttam hogy 100grammba annyi van csak nem tudtam hogy számoljam ki egy szeletbe mennyi lehet!!
de köszönöm a válaszodat:)
a barna kenyérben sem kevesebb a kalória minta simában,de rostban gadag ami egészségesebb.
A kifli sem különb egyik pékárutól sem.
Ha fogyni akarsz akkor nézd minek mennyi a kalóriája vagy ajánlom az update-t és egy kis mozgást.Jah és a gyülölcs sem mindegy milyen este.
utoljára negyed ötkor eszek és utána már nem max gyümölcsöt,édességet nem eszek és fehér kenyeret sem!
és keveset eszem!
de ugy hallottam hogy a kifli is hizlal és a barna kenyérről hallottam hogy nem hizlal!
A rozskenyérrel is vigyázz, mert nagyon sok tele van ugyanúgy fehér liszttel, a boltiak szinte mind.
Ha van lehetőséged, akkor inkább magadnak süsd.
Ha reggelire eszel 1 szeletet, szerintem nem fog gátolni a fogyásban.
ma vettem barna rozs kenyeret!
fogyókura idején ez jó?napi egy két kicsi szelet ! jobb mintha kiflit ennék??
További ajánlott fórumok:
- Átvág a munkáltatóm! Megtudná valaki mondani mennyi szabit illetve táppénzt kellene kapjak?
- Megtudná valaki nekem mondani, hogy az erkölcsi bizonyítványt, az igénylőlap feladástól számítva kb. mikor fogom megkapni? Fontos lenne!!!!
- Szeretném ha megtudná valaki mondani hogy mitöl van az hogy "darabos a havi vérzésem"volt már valaki hasonló cipőben?
- Megtudná valaki mondani mi kell a vállalkozói engedélyhez?Van-e valamilyen kikötés stb? Előre is köszi!
- A férjem utalt nekem Svájcból pont egy hete Erste számlámra, megtudná nekem mondani valaki, hogy mennyi idő kell még megkapom?
- Valaki megtudná mondani, hogy a Szent István Egyetemen, Gödöllőn, mikor lesz a diplomaosztó?