Megtévesztő képeknek mi értelme? (beszélgetés)
Igen, biztos nagyon sok ilyen van. :D
Unokabátyámnak amúgy volt onnan viszonylag komoly kapcsolata (miatta is törölte magát le onnan, mert előtte több laza volt párhuzamosan és mellette még vadászott), csak a lány kiment külföldre tanulni és nem bírták a távkapcsolatot, utána pedig megismerte a feleségét, de őt már személyesen és nem anyagi alapokon.
Hát érdekes, hogy hogy mennek ezek a dolgok, nekem ez kimaradt. Mondjuk a vőlegényemet is neten ismertem meg, de nem társkeresőn.
Juhú, ez a sugardaddys világ elég extra lehet. Itt az egyik félnek ugye nagyon gazdagnak, a másiknak meg nagyon szépnek kell lenni. Gondolom mindkét irányból előfordulnak vetítések. Elképzelem, ahogy daddy kiteszi a fotóját valami sokmillás csodaverdával, meg hogy koktélozik a pecójában panorámával a budai hegyekre, és kiderül, hogy Suzukival jár és panelban lakik:-) A leányzó meg behazudik egy E kosaras mellbőséget, aztán mégsem úgy domborodik.
A legőszintébb világ nekem anno a könnyed kapcsolatokra specializált egyik társkereső volt. (De pénz nélküli könnyed kapcsolatokra, tehát a nők nem kitartót, a férfiak nem k-rvát kerestek). Ott senki sem hazudott sem szepp pofit, sem daliásabb termetet, sem vastagabb bankszámlát vagy több diplomát, mint ami valójában volt. A testi valóságot a férfiak meg általában nyers képek formájában tették közszemlére:-)
Nem társkeresőztem, de arra tudok gondolni, hogy abban bíznak, hogy mégsem tűnik fel a kontraszt személyes találkozásnál vagy esetleg abban, hogy addig úgyis magába bolondítja a csodás személyiségével...? :D Vagy csak egófényezés céljából van fent.
Unokabátyám 2 évig fent volt a p betűs sugardaddy-baby társkeresőn, csak alkalmi vagy laza kapcsolatokat keresett, úgyhogy jó volt neki. Ő azt mondta, hogy mikor személyes találkozásra került a sor 10-ből 8 biztos (átlagolva, mert végülis ebben a 2 évben nagyon sokkal találkozott), hogy visszamondta, pedig előtte egész napokat 0-24 írtak ezek a nők, képeket küldtek, videóchateltek is stb. A visszamondás után még akarták azt a nők, hogy írogassanak egymásnak. Elég fura. :D
Simán. 😀 Férfi is, nő is.
Gondolom. 😀
Kopaszok is hamar lebuknak, ha lekerül a sapka :)
A kövérek ugye azonnal, az életkorral csalók húzhatják a legtovább.
Fel nem foghatom hogy megy ez. Fél év múlva elárulja, hogy nem 30, hanem 40 :D
Semmi értelme.
Ill. vannak, akik soha nem akarnak randizni, mindig lemondják, ha oda kerül a sor, viszont rettentő mód élvezik a virtuális udvarlást, vadászatot, ez a kedvelt elfoglaltságuk.
Semmi értelmük, az első találkozásnál úgyis kiderült minden.
Persze, az rendben van, ha az ember (akár férfi, akár nő), igyekszik az előnyösebb fotói közül válogatni. De, a nemrég készült fotóiból kell ezt megtenni, nem a 20 évvel meg 20 kg-val ezelőttiekből kell csemegézni.
Párom hatvan feletti apukája társkeresőzött, ő mondta, hogy nem igazán tud mit kezdeni azzal, ha látja, milyen volt a nő "lánykorában", ő arra kíváncsi, most milyen.
Valaki írta, hogy csak arcképet tesznek fel a kövérek...erről az jut eszembe, hogy a kopasz/kopaszodó férfiak meg sapkás képet, vagy olyat, ahol a napszemüveg fel van tolva a fejükre és takar.
konnyebb agyonretusált ,vagy más módon megtévesztő képeket feltenni,mint diétázni,sportolni,illetve változtatni azon ami zavarja az iletőt.De egy párkapcsolat jó lenne,csak azt nem értem,az ilyen ember hogy vár el hitelességet a másiktol,mert azt elvárja.
Egyébként az ilyen oldalakat semmire nem tartom,tele van csalokkal ,szélhámosokkal, és nem irom le mit keres ott a nők-de főleg a férfiak nagyobb hányada.Messzire kerülöm már jó tíz éve/vagy még több??/ezeket az oldalakat,régen is főleg a kíváncsiság hajtott,de senki nem tudna rávenni arra,hogy én még 1x csak egyre is beregisztáljak.
Barátnőm társkeresőzik, vicces dolgokat szokott mesélni.
Pl. férfi profilján olvasta, hogy "kérem a hölgyeket, max. 10 kg-t tagadjanak le" :)
Nektek nem volt még hasonló tapasztalatotok?
De nem csak a képekkel csalnak, hanem az életkorral is. Egy ismerőst találtam az egyik társkeresőn akiről tudom, hogy 45-46 körül van. A profilján 40 volt. Ez is tuti lebukás egy későbbi kapcsolatnál.
Társkeresőkön fordul elő. Leginkább régebbi képekkel szokás megtéveszteni, de sok más módon is előfordul ferdítés. Például kövérek csak arcról tesznek fel képet stb.
Mi értelme ezeknek a csalásoknak? Élőben úgy is kiderül minden.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Szólánc! Az utolsó szó utolsó betűjével írj egy értelmes szót!
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Vásárlók megtévesztése
- Lidlben nem először tapasztalom, hogy ugyanaz a termék más súlyban, az árat direkt rossz helyre teszik, megtévesztik a vásárlókat?
- Nem tudja valaki mi a neve a facebookon lévő kis képeknek? (angolul picture tag)