Megszakításos védekezés (beszélgetős fórum)
a opárommal mi igy védekezunk 5 jonapőja meg ő már évek ota igy védejkezett eddog a kapcsolataonvban. eddig sikerrel.
most nagyon nem jol jönne a baba , csak én iriitálodom a az ovszertől , és hormont nem akarok 22 évesen szedni, maradna a spermicid tartalmu készitmények, hu ,ár csak ebe a honapba nem csuszzpn be ... :S
hali ti szeretkeztek megszakitásos modszerrel peteéréskor ?
vagy az már nagy riziko ?
Mi már közel 20 éve védekezünk így, és eddig (kop-kop-kop) még "sikeresen" :))
Igaz, néha (ha több nap telik el az utolsó szeretkezés óta, vagy nincs kedvem figyelni, akkor) óvszert használunk.
Nem érdekel...Amúgy is rühellem a gyerekeket...;)
És egyáltalán nem vagyok benne biztos,hogy ez a véleményem valaha is meg fog változni...;)
Én gyűlöltem a gumit... az exem gyógyszer ellenes volt, és irritált a guminak mindene a szaga a tapintása, meg az hogy egy idegen anyag egy gumi valami van bennem, nem élveztem egyáltalán....
Vele szétmentünk egyéb okok miatt, rá 3 hónapra összejöttem jelenlegi párommal, éreztem hogy komoly lesz, azzal kezdtem, hogy íratok gyógyszert a dokimmal, ő mondta, hogy akarta kérdezni, de nem akart erőszakos lenne, rám bízza! Felirattam kiváltottuk azóta szedem, ennek lassa 2 és fél éve!
Imádom, mindent, a szexet mérföldekkel jobban élvezem, a pattanások elmúltak rólam, le tudtam fogyni, nem vagyok azóta hízékony, pontosan tudom mikor fog megjönni, nem tart 9 napig csak 3-4 napig, nincs annyi hogy az első 2 napba ki se tudjak mozdulni itthonról, mint régen!
Szóval sokkal jobban érzem magam azóta!
És ami a legfontosabb, biztonságban érzem magam! Ugyanis abortusz ellenes vagyok!
Bocsi ha hosszúra sikerültem!
Elvileg igen, gyakorlatban inkább csak akkor, ha nem szakítja meg.
Ha nő lennék lehet én sem bíznék benne.
Csak vicceltem...:)
Kis cukorbevonatú minidrazsé...imádom...:)
Már alig vártam,hogy újból elkezdhessem szedni...:)
Was?Te most miről beszélsz?
Pontosan azt írtam,hogy a fogi bogyi hajlamosíthat trombózisra...35 év felett dohányzó nőknél!Rajta is van a tájékoztatón vastagon jelölt betűkkel,hogy dohányzó nők nem szedhetik!
Olvasd el előbb rendesen,mielőtt reagálsz egy hozzászólásra!
További ajánlott fórumok:
- Ha Down-kóros babát várnál, megszakítanád a terhességet?
- Egy 37éves alkoholista, dohányzó nő terhes, 14 hét kb. Megszakitani meddig lehet? Tud valaki valamit? És a párja agressziv...
- Mi a véleményetek a megszakításos szexről?
- H1N1 megelőzés, védekezés oltás nélkül
- Mi a véleményetek a megszakításos védekezésről?
- Mennyire jo vedekezesi modszer a spiral?Kb mennyibe kerul?Es milyen markaju?