Megmozdult! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Megmozdult!
látom, nagyon régi a fórum, de azért írok, hátha nézi még valaki :)
nekem első baba, ma vagyok éppen 15 hetes. furi nagyon, mert már 3-4 hete érzek buborékokat, csikizést. de már nagyon várom, hogy határozottan mocorogjon a kis drága <3
Képzeljétek! Most nasizok egy kis körtét (a kicsit keményebbeket szeretem), és azt hiszem a pici is, mert egész végig mocorog! :)
Ma délután zenét hallgattam, próbáltam klasszikusokt (Vivaldi, Mozart), de ez annyira nem tetszett neki, így marad az Enya, Il Divo.
Ezekre is mocorgott, de csak olyan lágyan :)
Imádom, már most :))
:) Igen, most még jó mert kicsiket rúgdall, aztán lehet hogy később nem lesz olyan kellemes, és visszasírjuk, ezt a kis pocakos, kevésbé mocorgós korszakot! :)
De addigis élvezzük minden egyes percét!!
Sziasztok! Már egy hete érzem a mocorgásait!
aug. 15-én mozdult meg először (20. héten), épp UH-ra vártunk a rendelőben. Dög meleg volt aznap, bennt pedig ment a klíma, férjem szerint jelezte, hogy jó itt a hűvösben.
Olyan érzés volt, mintha kis buborékok jöttek volna a pocim "oldalára". Hihhetetlen érzés volt, és tudtam, hogy ez már a baba. (könnybe lábadt szemmel üdvözöltem a dokim) :)
Azóta egyre erősebb mozgásokat észlelek, tegnap már erőteljesebb kis rúgásokat produkált :)
nekem vasárnap mozdult meg először, a 19. hét közepén (első baba). A párom is érezte, ezzel erősített meg, mert nekem nem volt egyértelmű, hogy 'azt' érzem :)
Azóta is nagy élmény még: csak figyelek és mosolygok közben :)
szia!Szerintem ez változó!Nálunk már 17 hetesen éreztem én, és 22 hétnél már látszott a hullámzás!A barátnőm csak a 21.héten kezdte el érezni, így nekik még pár hét amíg apuka is!Szóval nem tom mitől függ!Lehet, hogy pont ma fogja érezni!
:)
Sziasztok!
Elso terhessegnel kb. mikor erezheto a mozgas az apuka szamara is?
Sziasztok!
Én 20 hetesen éreztem először, már nagyon vártam! Annyira jó érzés volt, sőt, azóta egyre jobb! Imádom mikor mocorog, sokszor nem bírom ki nevetés nélkül, néha meg a könnyem is kicsordul tőle! Ráadásul három napja olyan aktív lett a mi kicsi lányunk, h szinte megállás nélkül érzem vmijét! Egyszerűen fantasztikus érzés, és kívánom, h mindenkinek legyen része hasonlóban!!!! :))))
Sziasztok! Én tegnap éreztem először, hogy megmozdul a pibi, pedig már 21 hetes vagyok. Sokkal korábban kezdtem figyelgetni, de eddig sajnos semmi. Azt hallottam, a vastagabb testalkatúak később érzik meg.
Most azonban remélem, hogy nekem is lesz egy virgonc kis pocaklakóm!
hallottam már, hhogy a második és a többi már sokkal hamarab érezhető
Én hiszek Neked
Remélem a mi kis babánk ,is ilyen eleven lesz.Ultrahangon az enyém se állt meg,egy percre se.
A férjem alig várja,hogy már nagyobb legyen a pocim/meg persze a baba/.Minden nap beszél hozzá,munka előtt,és után is.
Nagyon érdekes ,mert ilyenkor nagyon intenziv a mozgása.
A párom ilyenkor mosolyog,és azt mondja ez azért van mert ,őt már most szereti a baba.
További ajánlott fórumok:
- Hányadik héten éreztétek, hogy megmozdult a baba a pocitokban?
- 21 hetes terhes vagyok, azt szeretném tudni, hogy mikor fog megmozdulni a babám?
- Reggelre erős szúró érzés a jobb mellkason . Mitől lehet ez? Ha nem veszek levegőt és megmozdulok akkor is beleszúr.
- Ki mit érzett mikor először megmozdult a baba és hányadik hétben.
- Mikor megmozdul a baba!