Meglévő gépírás tudásomat hogyan fejleszthetem, gyorsíthatom? (tudásbázis kérdés)
:) ezt is lehet
ezen az oldalon van, az m betűnél, az megy a legjobban nekem, csak ezért írtam
Köszi! Már csak tőlem függ a többi!
Kitartás Gummyka és sikerülni fog!! :)
Mági üzenete:
*nekem középsuliban tanították, 4 évig, de 3-4 hónap alatt mindent meg lehet tanulni, onnantól már csak sebességfokozás van
Ez így igaz, én sem tudtam az anyukám hasában gépelni :)
De erre egy jó példa, általában a zongoristáknak hosszú az ujjuk, valahogy így van ez gépírással is, akinek rövid nehezebben megy és lassabban.
De kitartás és gyakorolj sokat, aztán majd írd meg ha elérted az álom leütést és sebességet hibátalanul :)
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.:)
Én 15 éve kezdtem tanulni a gépírást, akkor egész jól ment, utána szinte 10 évig nem csináltam, mivel nem volt rá szükségem. Amikor újra kezdtem...elég szörnyen ment, de most már napi szinten használom (nem írom, hogy nem hibázok), de nincs vele gond.:) Sok sikert!
A 660 az tényleg nem semmi, nekem jó ha megy 350.
Úgy tudom erre születni is kell, nem csak a gyakorlás teszi :)
Szivesen. 93' óta nyomja, de hogy mikor jutott ilyen szintre, passz. Majd megkérdezem amiket mondtál, de ellépett...
Hú ez tökjó lehet, erre kíváncsi lennék, mert én szinte napi 9 órában csak a numerikust csépelem, de itthon laptopom van és az nem tudom kipróbálni áááá :)
Egyébként mindenkinek ajánlom a numerikus billentyűzet megtanulását három ujjal, nagyon jó, én anno a melóhelyemen kényszerültem rá, hogy megtanuljam, azért hogy gyorsabban menjen a munka, mert különben elvéreztem volna :)
FÉKNYOM! Köszi!
Ez a 660 leütés háát! Egy szép álom! De gyakorolni fogok!
Majd kérdezd meg tőle hogy mennyit gyakorolt, amíg eljutott idáig. (Naponta mennyit, és hány héten keresztül)
A sebesség az 300 volt, a pontosság 97 %-os lett 1500 leütés mellett.
Lehetne jobb is, látszik, hogy a melóhelyemen 90%-ban a numerikust nyúzom 3 ujjal, az már profin megy :)
http: // www.manonet.hu/gepiras/gepiras.php
Ez is jó! Most legalább összegyűjtöm magamnak és nektek is a jó online progikat.
Na elértem az ismerősöm:
Mági üzenete:
*az eddigi rekordom 1 perc alatt 660 leütés
*mp-enként 11, hibátlanul
A félreütés javulásra ezt írta: (ha tudsz vakon írni persze)
"akkor szókapcsolatokat meg betűkapcsolatokat kell gyakorolni mintha elkezdene tanulni újra gépelni
*és nem szabad a javítót használni
*benne kell hagyni a hibát, ütni egy entert és kezdeni elölről"
http:// www .gyakorlo.hu/
Ezt próbáljátok ki! a Numerikus billentyűzetet tanítja, gyakoroltatja! Állati.
A versenyeken 500-600-al írnak! Húú de szeretnék ilyen szintre jutni!!
Azért kiváncsi lennék, hogy őt mennyit és mit gyakorolnak.
:) :)
Ezzel mértem én is a sebességet.
Megnézem én is :)
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Mivel gyorsitható az anyagcsere?
- Mivel gyorsíthatod a gyógyulást kiszívott nyak esetén?
- Hogyan fejleszthető egy hiperaktív vagy ahhoz közeli gyerek?
- Angol beszédfejlesztés - Hogyan fejleszthetném a beszédkészségemet?
- Hogyan fejleszthető a csecsemők egyensúlyi rendszere?
- Önelfogadás, szeretet- Tanulható? Fejleszthető? Neked megy?