Angol beszédfejlesztés - Hogyan fejleszthetném a beszédkészségemet? (tudásbázis kérdés)
Igen, suli miatt két hónap.
Még van jó pár év a suliból, nyaranta kiakarok menni, utána meg meglátom majd mi lesz.
Ismerősökhöz megyek, ők már kint vannak egy ideje, remélem tudnak segíteni.
Te mióta vagy kint? Mit csinálsz?
Wow, nem mondod? :DD
Akkor szomszédok leszünk. Na itt tényleg multikulturális a lakosság. -Azért néha fehér embert is látni az utcán.- :D
Miért csak 2 hóna? Mész vissza suliba? Hogyan jössz? ügynökség, vagy ismerőshöz, vagy magadnak intézel mindent?
Londonba megyek, tehát lesz keveredés, de segítségem is lesz.
2 hónapra megyek csak. Akkor kb. mire belejönnék haza is jövök :)
Már az is pozitívum lenne, ha bátorságot kapnék a beszédhez, szerintem ez is nagyon visszahúz.
Azért azt gondolom annyira nem vészes, csak bátortalan vagyok inkább :)
Folyamatosan angolozok, beszélgetek magamban :), nézek filmeket, csak hát így visszajelzést nem kapok....
Én azt javasolnám, tegyél ki egy hirdetést az ELTE angol szakának épületében, hogy harmad-negyedéves diákot keresel mondjuk skype-os gyakorlásra.
Ezek a diákok már elég jól tudnak, én is tanítottam egyetemista koromban, és sokkal olcsóbbak, mint a profi tanárok. A skype-olás kényelmes is, nem kell senkinek sehova menni.
Köszi a választ!
Tanárhoz már nem megyek, mert 2,5 hétig lenne rá időm. Esetleg tudsz olyan oldalt ajánlani, ahol tudnék valakivel angolul beszélni online?
Sziasztok!
Hogyan fejleszthetném a beszédkészségemet?
Írásban minden jól megy, a nyelvtan ok, viszont a beszéd nagyon lassan megy, és a megértéssel is vannak azért gondok.
A gond, hogy először fordítom magamban magyarra, majd a válasz előtt angolra. Na ezt hogyan tudom magamból kizárni?
További ajánlott fórumok:
- "Kétnyelvű" gyerekek beszédfejlődése
- Meglévő gépírás tudásomat hogyan fejleszthetem, gyorsíthatom?
- Enyhe oxigénhiány, beszédkésés tapasztalatok érdekelnének olyanoktól, akik hasonló cipőben járnak
- Hogyan lehet a babák beszédfejlődését segíteni?
- Segítsetek!Hogyan tudnám a fiam beszédfejlődését segiteni?
- Hogyan fejleszthető egy hiperaktív vagy ahhoz közeli gyerek?