Megismertem egy új fiút. Mikor találkozzak vele? (beszélgetős fórum)
Nézd az utolsó, zárójeles mondatot is! Kicsit ugrattam, ráharaptál. Ne haragudj!
Szeretném elhini azt, hogy a bűnelkövetők mind börtönbe kerülnek érdemeik szerint, de attól tartok ez nem pont így van. Értsd: aki lebukott, mindent kiderítenek róla, mégsem biztos, hogy korrekt az ítélet.
--
Eljutunk oda, hogy a kékszeműek tiltakozzanak.
Nem tudom, drogozták-e a németeket (oroszokat, stb), de én csak síma békeidőbeli sorkatonai szolgaálat alapján merem állítani, hogy meg lehet úgy bolondítani az embert, hogy az bármire képes legyen.
Előítélet miatt vannak sitten a barna szemű és bőrűek? Azt hittem azért, mert bűncselekményt követtek el...
Szerintem azért adnak a gonosznak kék szemű szőke hajú karaktert, mert a II. világháborúban a Németek érzéketlen gyilkológépek voltak. Milyenek a Németek többsége? Kék szemű, esetleg még a hajuk is szőke. Tehát a szőke kék szeműek csak gonoszak lehetnek.
Tudod, a hüleség hüleséget vonz:-)
Kell néha egy kis szórakozás mindenkinek:-) :-)
Kivétel erősíti a szabályt.:-)
Amugy igazad van.
Amúgy nem ülnek azok, hanem "gyúrnak"arra,mikor eljön az ő idejük.
Ne már....ez az egész fórum úgy ahogy van hülyeség :D
Erre most a kék vs. barna szem alakul ki? :D
Honnan van ez a hülyeség?
Annyira unom már, hogy a filmeken is, a gonoszt kék szemű ember játssza el... Ki mondja azt, hogy a barna szeműek meleg szívűek? Nézzük már meg a sitten hány kékszemű, és hány barna szemű ember ül. És akkor szerintem meg is válaszoltuk ezt a teóriát.
"lám az enyém, lám az enyém sötétkék, mégsem vagyok a babámnak elég szép"
:D
A HP tegnap ment a tv-ben :D
Luna tényleg jó csaj :)
Igen, látom őket.
És eléggé kék a szemem. És zöldségek lógnak rajtam.
Ezen a topik címen még most is nevetnem kell:D
"Megismertem egy új fiút" Mintha teveclubon lennék:D
Régi.... :S
Haver... :/
Ez még Luna világában se számít megcsalásnak. :3
De ha már itt tartunk, inkáb haveromat csalom meg az új fiúval, mert haverom a régibb.
További ajánlott fórumok:
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Mit tennél akkor, ha megismertél egy külföldi férfit, aki szeretne egy párkapcsolatot, de nem beszélitek egymás nyelvét?
- Mire gondolnátok, ha a férfinak, akit megismertek, egy kb. 10 cm nagyságú nagybetű van a tarkójára tetoválva?
- Egy tervező hányszor tervez meg egy házat általában, hogy találkozzanak az elképzelések a megrendelőjével? Leülnek rajzolgatni?
- Van itt olyan, aki kilépett a régi rossz kapcsolatából egy új férfiért, akit megismert még akkor, amikor a régivel volt?
- Kirándulni voltunk és megismertem egy fiút....