Megint 20 éves lennék :( (beszélgetés)
...mi változott?
Mert biztosan változott!
Inkább lennék......
:)
Én nem. Sőt, nem irigylem a mostani 20 éveseket. Ha nincs mögöttük szülői segítség, egy jó szakma, szerencse, nincsenek jókor jó helyen valóban nehezen jutnak ötről a hatra.
Jól vagyok így, ahogy vagyok, inkább még így lennék 20 évig:)
Nem, nem lennek meg egyszer husz eves. 37 eves multam januarban es elvezem, hogy a Sparban a 18 eves penztaros es elado kiscsajok "szia"-t, meg "hello"-t koszonnek, hogy tudok meg adni magamra, hogy millio problema kozepette is olyan ficko vagyok, aki a viz felszinen marad.
A "mi lett volna, ha..." teljesen folosleges spekulalas, hiszen ha lehetseges is lenne ujrakezdeni, nem a mostani tudasunkkal, s igy semmit sem erne.
Én nem siettetem, csak régen az én koromban már
máshol tartottak az emberek. :) Sajnálom hogy most nem így van.
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúra megint:Napi egyszeri evéssel lehet fogyni?
- És ki miért vállalná 45 évesen a babát, ha véletlen állapotos lenne? Erre is kíváncsi lennék.
- 1 éves kislányomnak megint ki jött a hörghurut betegsége, már minden orvosi utasítást megtettem. Hogyan tovább?
- Kislányom lassan 1 éves lesz, kíváncsi lennék, kinél mikor és hogyan indult meg az önálló beszéd / járás?
- Kíváncsi lennék, hogy a fiú gyermekes anyukák hány éves korban tapasztalták fiúknál a hónajszőrzet megjelenését?
- Pár éves kisgyermek örökbefogadása? Tapasztalatokra lennék kíváncsi