Meghalt a párom anyukája! Hogyan kezeljem a páromat? (beszélgetős fórum)
Segíts neki, ha intézni kell dolgokat, mert azt nagyon nehéz lelkileg elviselni...
Aztán még nehezebb lesz a temetés. Akkor lesz legnagyobb szüksége rád. Majd onnan kezdve jöhet egyáltalán szóba, hogy megpróbálja elengedni.
Lehet, hogy furcsa, de nekem többet tudott segíteni pár barát, mint a férjem. Ő is nagyon szerette a szüleimet, így neki is nagyon fájt, így nem nagyon tudott támogatni...
Talán egy kicsit nagyobb odafigyeléssel, nagyobb nyitottsággal, és türelemmel.
Ha segítség kell neki a feldolgozáshoz, azt valamiképpen úgyis fogja feléd jelezni. De semmiképpen ne erőltess rá semmit sem.
Mikor az én párom elvesztette az Apukáját, elöször én nem sokat csinálta. Éreztettem vele, hogy ott vagyok, hogy támogatom, hogy meghallgatom és szeretem, valamint, hogy osztozom a bánatában.
Vártam, hogy ő tegye meg a lépést, hogy megmutassa neki mi kell. Több szeretet vagy ez is elég mert most egyedül akar lenni.
Az ő esetében ez elég hullámzó volt, egyi héten azt akarta, hogy békén hagyjam a másikon, hogy csak vele foglalkozzak.
"szereti az ilyen dolgokat egyedül átélni"
Akkor azzal segítesz ha nem akarsz neki mindenáron segíteni
Mi is ezen estünk át 1 éve. A kislányunk 3 hetes volt, mikor az anyósom meghalt. Őszintén szólva nem sok hiányzott, hogy rámenjen a kapcsolatunk. A páromnak az kellett, hogy érezze, hogy ott vagyok mellette. Ha szomorú volt odabújtam hozzá. Még a mai napig csillog a szeme ha az édesanyjáról beszél.
Nekünk nehéz volt. Ha nincs a kislányunk lehet, hogy elválunk.
Szia!
Én 22 éves voltam, amikor elveszítettem anyukámat. Nekem a párom minden szeretetére szükségem volt. Ő volt akkor a minden. Tanácstalan, életcéltalan voltam. Semmi nem volt jó, nem ettem, hónapokig csak sírtam, volt, hogy éjszaka a gyengeségtől összeestem.
A párod milyen típus? Hogy érzed, mire van szüksége?
Az a párodtól függ,ha igényli a babusgatást, a vigasztalást akkor tedd azt.
Ilyenkor nem tudsz semmi okosat mondani.Hiába ez az élet rendje akkor is nagyon tud fájni
További ajánlott fórumok:
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- Mi a véleményetek arról, ha a baba az anyukájával alszik éjjelente?
- A férjem és az anyukája
- Mit tegyek, hogy a skype beszélgetésnél ne legyen ott a párom anyukája?
- Kicsit gyanús nekem a párom anyukája, ti hogy látjátok?
- 3 éves kisfiam ekcémás.Tudnátok tanácsot adni mivel kezeljem?