Meggyes vagy cseresznyés pite recept


25dkg liszt
25dkg porcukor,25dkg vaj,6 tojás sárgája,1/2dl tej,1/2 csomag sütőpor,6 tojás fehérje
A Meggyes vagy cseresznyés pite elkészítési módja:
a tojásfehérjét felverni keményre és félre rakni az összes többi hozzávalot egy tálba beleönteni és géppel kikeverni simára a végén belerakni a fehérjét majd kivajazott tepsibe önteni és megszorni gyümölcsel és forro sütőben megsütni
nagyon gyors és egyszerü,10perc sütés után le kell venni takarékra a lángot
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 43666eb899, 2006. jún. 27. 14:19
A meggyes vagy cseresznyés pite elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.