Megfelezve az adagot tényleg fogyni fogok? (beszélgetés)
Főzeléket berántom :)
Leírtam épp tegnap, hogy hogy mit és mennyit eszem kb. egy nap. Bemásolom.
Az első pár nap nehéz, mert kevesebbet eszel, de utána meg lehet szokni.
Reggelire
5-6 dkg kenyeret eszem (lemérem),
felvágott/májkérm, light vaj, ha van rá pénz paprika vagy más zöldség
Tízórai
akkor eszem ilyenkor, ha megéhezem, 4-5 db korpovit keksz, vagy ehhez 1 alma/narancs
Ebéd
fél adag főt kaja
főleg főzelék, tésztás és rizses ételeken éhen lehet halni.
Uzsi
(ld tízórai)
Vacsi
(ld reggeli)
A diabéteszeseknek is így kell étkezni, ott persze számolva a szénhidrátot is.
Cukros kaját elvétve, mert függőséget okoz. Inkább diabetikus cuccokat veszek, és ha megkívánom időnként, akkor megeszem egy sor csokit.
A felezésnél eleinte kiszedtem azt, amit megennék, és visszatettem a felét, mert könnyen el lehet mérni, hogy mennyi a fele (holott az már mondjuk 2/3 vagy 3/4 adag).
Beiktattam tempósabb sétát, heti 3x.
Nem érzem ezt megerőltetőnek, nincs tiltva, mit nem ehetsz (a cukor, fehér kenyér a saját döntésem). A legtöbb fogyi azért sikertelen, mert vagy egyhangú, vagy tilt valamit, vagy nem fogysz tőle. Én ennél egyiket se tapasztaltam :)
3 hónap alatt. Legalább napi 3x eszem, cukrot minimálisan, inkább diabetikus édességet eszem.
Több főzeléket eszem, többet mozgok (séta).
Nagyon ügyes vagy!Mennyi idő alatt ment le a 9kg?És este simán ettél mindent,amit eddig?
Köszi mindenkinek!
2 éves fiam van,terhesség előtti súlyomat már elértem,de így is van mit fogni rajtam.Mostanában csak ezt látom,hogy meg kell felezni az adagot.Létezik,hogy este is akár pizzát ehetek csak a felét és eredményes lesz??? 5-8kg lemenne,jaj,de boldog lennék!
Sikersztorik is jöhetnek,ha valakinek bevált!!!
További ajánlott fórumok:
- Olyan fogyi társakat keresek akik tényleg el határozták, hogy le akarnak és le is fognak fogyni!!!
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!
- Tényleg lehetetlen fogyni pajzsmirigy alul működéssel, vagy csak a lusták takarója?
- Szobabiciklivel tényleg szépen le lehet fogyni?Elbizonytalanodtam, hogy vajon nem vastagítja-e meg a combot stb...
- Hetente tartok egy nap gyümölcs napot, azzal tényleg lehet fogyni?
- Pilates gyakorlat tényleg segít fogyni?