Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hetente tartok egy nap gyümölcs napot, azzal tényleg lehet fogyni? (beszélgetés)
Hát pedig nem tesz jót a túlsok gyümicukor nagyon megterheli a májat.
Ismerősöm dietetikushoz jár jó ideje. Ő állítja össze a heti menüjét, részletesen. Fogyott már 27 kilót, olyan ütemben, ahogy ajánlják a szakemberek. (tehát nem két hónap alatt...)
Neki is ajánlják a heti egy gyümölcsnapot. Ha egészségtelen lenne, biztosan nem így tennék.
A sok gyümölcs egy napon belül nem egészséges.
Az attól függ, hogy a többi napon mennyit eszel.
Ha nem magas cukortartalmú gyümölcsöket eszel, és másnap nem pótolod be a be nem vitt kalóriát, akkor talán. De egy kiegyensúlyozott, odafigyelős étrenddel szerintem többre mész.
Szerintem nem főleg, ha a gyümölcs alatt a banánt érted. A citrusféléktől meg a gyomrod fog tönkre menni, ha nincs mi ami közömbösítenié a sok savat.
DSzerintemfigyelj mined nap az étrendedre és kezdj el mozogni. Hidd el be fog vállni.
ott a pont :) napi 1000-1500kalória és 40perc mozgás intenzíven, és lement rólam -7.5kiló...34 nap alatt :)
a harcos étrend sztem totális hízás..
Próbáld ki a Harcosok Étrendjét!
Nem. Fogyni kevés evéssel, és mozgással lehet.
Heti egy gyümölcsnappal fogyni nem igazán lehet, de súlyt tartani igen!
Rengeteg diétás fórum van itt a Hoxán, szerintem nézz körül, biztos találsz jó tippeket.
Egy biztos, ha nem eszel rendesen, az nem jó.
A reggeli is fontos meg a vacsora is, csak nem mindegy, hogy mit eszel és mennyit.
De szerintem tényleg olvasgass itt a fórumokon:)
ha napi 1500kalóriánál többet eszel nem nagyon fogsz fogyni hiába az az egy nap gyümölcsös
Nekem van egy kis hasam meg a derekam van kicsit be hízva és ez nagyon zavar engem.
Még azt szeretném betartani,hogy minden reggel reggelire egy almát és egy capuccinot iszom és nem vacsorázgatni már este.
Hát ha mást nem teszel az ügy érdekében, csak heti egy gyümölcsnap, akkor nem:)
A többi nap is fontos:)
attól függ, hogy a többi nap mit és mennyit eszel.....
Hetente ha tartok egy nap gyümölcs napot azzal tényleg lehet fogyni?
További ajánlott fórumok: Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma? Zöldség, város, autó, virág, szín, tárgy, gyümölcs, tenger, egymás után Küldj egy gyümölcsött!🍍🍉🍇🍊🍋🍌 Melyek a lúgosító ételek, zöldségek, gyümölcsök? A három hónapot betöltött baba ehet már gyümölcspépet? Írjunk gyümölcsöket, zöldségeket szóláncban