Megfelelő teljesitményű gázkonvektor kevesebbet fogyaszt mint ha kisebb teljesitményű van egy adott helyiségben? (tudásbázis kérdés)
8. 04e95f637a (válaszként erre: 7. - Amacska)
2011. szept. 19. 09:04
jajj mi meg a villannyal jártunk úgy,hogy elfelejtettük bediktálni,a csekkek jöttek,azok be is lettek fizetve!Aztán jött egy 71e ft-os csekk,pár hete!Ki kellett fizetni azonnal! :S
7. amacska (válaszként erre: 6. - 04e95f637a)
2011. szept. 19. 09:00
havonta fizetek ,nem általányt amikor igy volt én mindig csak ráfizettem nem visszakaptam ezért is diktálok havonta és még a lakás s e valami nagy
6. 04e95f637a (válaszként erre: 5. - Amacska)
2011. szept. 19. 08:57
Elhiszem,mi is félünk :(
2008 ban,mikor beköltöztünk,150e lett a számlánk! :S
Így jár aki ősszel építkezik :(
Elszámolás után nem szoktatok visszakapni?Mi igen,aztán azt az összeget ráfordítjuk a köv.számlára!Na igen,gázbojler,eszi mint a fene!Korábban nekünk is az volt,de lecseréltük villanyra,így 6e a számla--azért nem mindegy! :S
5. amacska (válaszként erre: 4. - 04e95f637a)
2011. szept. 19. 08:50
már előre rettegek a számláktól,nekem is van támogatás de nem érzek belőle semmit az 50ezres számlák láttán,3 konvektor +gázbojler
4. 04e95f637a (válaszként erre: 1. - Amacska)
2011. szept. 19. 08:40
Ez függhet a helység nagyságától,belmagasságától is!Nem mindegy mekkora helységet fűtesz be!Nekem is konvektorom van,igaz nekem egy 4x4 es szobám van,egész nap kettesen megy,nem fogyaszt sokat,és jó idő van!A másik szoba nagyobb,utcafronti ott a 6 os nem elég! :S A gázszámlánk gázártámogatással is sok volt :(
3. amacska (válaszként erre: 2. - Fd8e423e9e)
2011. szept. 19. 08:30
én is igy hiszem hisz a szobámban csak 7-sen van meleg és horribilis a számlám
2. fd8e423e9e
2011. szept. 19. 08:25
Nem értek hozzá, de elég logikus lehet, ha egy kisebb teljesítményű állandóan megy, hogy az adott hőfokot egy nagy térben biztosítsa, mint egy nagyobb (hamarabb felfűti és kikapcsol), szerintem a végeredmény a nagyobb javára fog szólni. Én biztos, hogy a nagyobbat venném meg.
1. amacska
2011. szept. 19. 08:18
Megfelelő teljesitményű gázkonvektor kevesebbet fogyaszt mint ha kisebb teljesitményű van egy adott helyiségben?
További ajánlott fórumok:
- Kivel vagy most egy helyiségben?
- Mindent, csak kevesebbet diéta
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?
- Fogyás, ahol nem az idővel, hanem a türelmetlenséggel állunk hadban...Nyárra már mutasson valamennyivel kevesebbet a mérleg
- Vajon többen születtek Budapesten vagy kevesebben, mint amennyien jelenleg ott laknak?
- Eladható-e egy ház kevesebbért, mint a tartozás összege?