Megéri szoláriumot venni saját használatra? (tudásbázis)
Szia!
Otthoni használatra nem igazán éri meg!A cső nem csak az üzemóra lejárta után "megy tönkre",hanem a sok állástól is!Kisgépben(kevés csőszámú)...sokat kell feküdnöd,a nagyhoz meg ipari áram kell!
Keress egy jó szolit....ahol má vannak EUS-csövek és biztonságban napozhatsz:)
Bőrrákot csak az kap aki ész nélkül jár....ez olyan mint amikor azt mondják,egy pohár bór egészséges....de aki kitántorog esténként a kocsmából,az má nem az egészségről szól:)
Egyébként kerüld azt a szolit,aminek a csövei csak égetni képesek....a sokszor meg égett bőr okozhat problémát....
:-))
A majdnem és a véletlenül, a "kedvenc" szavaim. Egyébként tényleg mindegy.
Nekem nem jön ki a majdnem 20 év, de mindegy, nem akarok kötekedni.
Ne aggódj, jönnek azok a ráncok 30 fölött, megállíthatatlanul, mint a talajvíz!! :-)
Szerintem a villanyszámla miatt nem éri meg. Azért a szoláriumot be kell mérni időközönként, hogy mekkora erősségű a sugárzása, az egészségügyi határértéken belüli, akkor a csőcsere, stb. stb.
Szerintem nem térül meg az ára, max. 10-15 év alatt térülne meg, vagy még több, addigra meg már leamortizálódik.
biztos többet használnád, ha otthon lenne.
Számold ki, hogy a csőcsere+ a gép ára kevesebb e vagy több, mint amit szolira költenél
Eszem ágában sincs senkit győzködni.
Azért írtam "neked", mert ezzel akartam jelezni, hogy igazad van;)
Szolitól nem leszel rákos, ha megfelelően használod!
Rajtam rengeteg anyajegy van, veszélyeztetett vagyok! Annyira, hogy 3 havonta kell járnom ellenőrzésre.. Ennek ellenére azt javasolják, hogy mielőtt jönne a hatalmas nagy nyári napsütés, heti 3x menjek szoliba 5-5-5 percre!
Ez egészségesebb, mintha hírtelen megkapna a nap.
Szóval egészséges embereknél heti 2-3x-i 15-20 perc szoláriumozás nem káros.
Ugyanmáá! Nehogy azt mond, hogy aki szoláriumozik, az mind bőrrákos lesz!
Mókusvakítás az egész.
4o mi-ért?
Mert ha 40 000 Ft-ra gondolsz, az valami nagyon gagyi *zar lehet, amit tényleg jobb ha meg sem veszel.
Miért nem?
Sok lesz a villanyszámla, vagy miért?
én vennék...ha lenne rá pénzem...
Amúgy asszem olyan 40 ért lehet venni használtan a licitálós oldalon...
További ajánlott fórumok:
- Gyantázógépet szeretnék venni otthoni használatra, tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ki hol vette, mennyiért, hogyan vált be?
- Hatékony aszépségszalonokban használatos gépi cellulit (vákuum) masszázs, testcsomagolás, stb? Megéri?
- Nyomtató vásárlás! Milyen márkát érdemes venni otthoni használatra?
- Fogyókúra alatti téli mozgáshoz milyen gépet ajánlanátok otthoni használatra? Mit érdemes venni?
- Szolárium használata fehér bőrrel
- A duac gél használata közben lehet-e szoláriumozni?