Megélhető álmunkban olyan érzés, amit az életben még nem élhettünk át? (beszélgetés)
Igen
Szoktam repülni. Igaz, hogy csak kb 40cm magasan, de mindig csodálkozom magamon.
igen
ÉN álmomban nagyon sokat repülök,szabadon,simán csak a testem...zuhanok,és repülök.JÓ érzés:)D
még nem öltem meg senkit, de évekkel ezelőtt gyakran voltak ilyen álmaim.
álmomban repülni is tudok, s olyan természetes.
s a többi..
Én is álmodtam már vezetéssel mikor még nem volt meg a jogsim. Mostanába többször előjön a baba téma, ikreket is álmodtam már, valószinű azért mert már szeretnék gyereket csak munka miatt nem lehet még, nem vagyok bebiztosítva még a helyemre.
azt is álmodtam már, hogy hasba lőttek, na ilyen valószínű nem fog előfordulni a való életben, ha meg igen akkor így jártam. most kb. ennyi jutott eszembe.
Naná. Engem pl. dinók üldöztek tegnap éjjel álmomban. Azelőtt meg valami szellem szállt meg, nem túl jó szándékkal. Éppen sikoltoztam álmomban, mikor felébredtem. Valami "isteni" volt.... :S
De én is repültem már, az szuper.
Sziasztok!
Évekkel ezelőtt én is azt álmodtam, hogy kezemben tartok egy pici babát. Az életben nem volt akkoriban a közelben baba. Kimondhatatlan érzés volt,és amikor felkeltem, egész nap bennem volt az az érzés. Én nem is tudom, így szavakkal leírni, mit éreztem, de nagyon boldog voltam, nagyon nagy szeretet éreztem :) Nekem sincs még babám, de tervezgetjük :)
Akiknek elmondtam ezt az álmot, mindenki azt mondta, hogy biztos az én gyerkőcöm lesz :)
Én rpeülni szoktam, imádom.
Meg mikor irtó magasra emelkedek, és csak emelkedek, de lefelé meg nem, aztán van az a zuhanás is, és olyan fura, ilyet a valóságban nem tapasztaltam.
A múltkor meg víz alatt vettem levegőt.
Mondjuk én sokszor tudom álmomban, hogy az csak álom, nem valóság, és ha rossz, vagy rémísztő, fel fogok belőle ébredni.
További ajánlott fórumok:
- Amit megbántam az életben...
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mit tennél, ha holnap reggel arra ébrednél, hogy egyedül te maradtál életben ezen a világon, az összes többi ember eltűnt?
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- Segítsetek kérlek! 30 évesen hol a helyem az életben?