Megégett haj... :( (beszélgetés)
ezt tudom ajánlani még száraz hajra van de hasonló bajban vagy te is nehezen de helyre tudod hozni nyugi.: 1 tojás fehérje
1 ek jojobaolaj
1 ek szárított csalán levél
keverd össze majd lábosban melegítsd langyosra ne forrjon mert a tojásfehérje össze ugrik.1 órán át hagyd áztatni benne a leveleket.A leveleket kiszeded és a masszát masszírozd a hajadba tekerj rá fóliát majd törölközőt minimum 30 perc de ha van időd akkor 1 órát is rajta hagyhatód majd samponnal öblítsd le.
Szia pont tegnap nyitottam én is egy fórumot az adatlapomon ha megnézed könnyen rátalálsz.
Ezzel kapcsolatos az én témám is olvasd el a hozzászólásokat én is nagyon sok hasznos tanácsot kaptam a csajoktól. Most én is próbálgatni fogok mindent, ha valami segített akkor mindenképp írni fogok, de ha neked hamarabb hatni fog valami akkor kérlek oszd meg vele. Üdv. Kata
szia
Mióta vasalód?Nem a szoláriumtól van attól ne félj.A hajvasaló égette el a hajadat milyen márkájú a vasalód? Csak azt tudom ajánlani hogy fodrászhoz menj el és vágasd le sajnos nem lehet mit kezdeni vele vagy azt tudom ajánlani hogy vásárolj rá olajakat hajpakolást ami vissza állítja a normál állapotot de ez nem minden esetben segít csak a hajvágás..De minden képen azt ajánlom menj el fodrászhoz vágass belőle egy keveset és utána kezdj el hajpakolást használni..
MOst vettem észre,hogy elől a hajam vége megégett...a végétől még kb.4centire(mármint 1 tincs vége kb.4 centis égessel)
Mitől lehet? Tegnap vasaltam,de nem vettem észre,hogy megégettem volna! Eddig soha nem fordult velem elő. Vagy mitől lehet?
Szoliba is voltam tegnap(3év kihagyás után)attól ugye nem lehet? Mit csináljak vele? Így elég rövid a hajam,hátul rövidebb,elől egy picivel hosszabb Viktoria Beckham-es.
További ajánlott fórumok:
- Segítség megégett a fejbőröm a hajszőkítéstől!
- Durván megégettem az alkarom, mit csináljak?
- 8 hónapos fiam, megégette a kezét a konvektorral. Ugye hamar rendbe jön neki?
- Szoláriumban megégett a borom, mivel kezeljem, hogy ne fájjon ennyire?
- A pattogatott kukorica megégett, a mikro büdös és sárga a belseje. Hogyan tisztíthatom ki?
- Véletlenül megégett 1 kifli a mikróban. A belseje takarítás után is sárga maradt. Valaki tud jó módszert, hogy mitől lesz ismét fehér?