Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben? (beszélgetős fórum)
Hát látod, a fórumindító is így vélekedik, megcsömörlött a párjától.
Szerintem az a 8-10 óra nem árt külön, más emberek között, más környezetben.
Volt ismerősöm akik egy helyen dolgoztak 30 évig, mindig veszekedtek és megjegyzéseket tettek egymásra. A végén már utálták egymást.
te biztos érted, amit írtál, számomra értelmezhetetlen reagálás arra, amit én írtam :)
úgy gondolom, aki a párja mellett szerelmes lesz, az valószínűleg a párjába már nem szerelmes. de ha ennek ellenére ragaszkodik hozzá, nem hagyja el, és a párja mellől szenved nagy szerelemtől, nagy eséllyel jönni fog még egy-két pasi, aki megmozgatja :)
hát én valahogy nem tudnék komolyan venni halálos szerelmi vergődést olyantól, aki közben a párja mellé fekszik le mindennap :) mert akkor hamar elmúlik, és majd jön másik :)
a palinál meg biztos inkább azért vergődsz, mert nem kaptad azt a visszajelzést, amit szeretnél, valószínűleg csak őrá irányítod azokat az érzéseket, vágyakat, amik hiányoznak, és ha a palival lennél, párhét alatt kiábrándulnál :)
Szerintem csak azért vagy ennyire "rágörcsölve", mert ő nem akar téged. Kihívásnak érzed azok után, hogy az életben sok mindent elértél - miért ne érnéd el őt is?
Sajnos ez nem mindig jön össze.
Szóval úgy gondolom, hogy maga a helyzet "küldi" neked a késztetést: szerezd meg!
Ha a pasi meggondolná magát, és beadná a derekát, talán már nem is lenne olyan érdekes - vagy legalábbis nem olyan sokáig. Egy ideig biztos jól éreznéd magad vele, aztán odalenne a varázsa.
Én is egyetértek azzal, hogy egy ideig talán szünetet kellene tartani a mostani pároddal. Hátha neki is és neked is lenne időtök elgondolkodni azon, hogy van-e értelme együtt folytatni.
Sok szerencsét!
Én is jártam hasonló cipőben. 3 évig szenvedtem, a végén 45 kilósra fogytam. Nekem a környezet és a munkahely váltás segített, egy másik város. Így a nagy Ő-t nem láttam, és nagy nehezen, fokozatosan elmúlt.
Ha nem szeretnél Xanaxot szedni, hagyd a francba a szeretőt! Egy pasi sem ér annyit, hogy szétdúlja a lelki békédet! Főleg ha te egy komoly, értelmes nő vagy ahogy írtad!
Ne süllyedj le arra a szintre, hogy futsz utána és csak őrlöd magad. Engedd el, ha még lesz dolgotok egymással az életben, úgyis úgy alakítja a sors...
Viszont ha unatkozol a mostani mellett, én biztosan átmeneti szünetet kérnék.
Szerintem meg inkább itt, mint a barátnőknek!
És miért ne élhetne a férjével?? Szeretik ők egymást, csak most volt "egy pillanat ".
De én odabízom !
Bizisten nem tudok elmenni rajtad. Térj már magadhoz, és élj normálisan a férjed mellett!
Megtörtént, hát van ilyen. Lesz egy titkod, amire majd néha gondolsz!
Maradj a seggeden. DD / bocs Liliana, bocs Hoxa /
A barátokkal vigyáznék, inkább itt!!
Na, erre mit mondjak?
Azt nem komolyan mondtam.
Ha úgy érzed, hogy jót tesz, beszéld ki magad itt.
Ezt titokban tedd és lesz egy olyan " bája " a dolognak, mint amikor megcsaltad.