Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot? (beszélgetős fórum)
Most lesz nyáron 6 éve hogy kiderűlt a férjem 2 éve tart szeretőt.
Nem is tagadott semmit sőt vagány volt nem hogy örülnék hogy ő még kellett valakinek.
Szerette be is valotta.
Össze akartak költözni aztán mégsem ment.
Még mindig rengeteg dűh van bennem.
Az otthonunkba kefélte mig én dolgoztam.
Attól is undorodom ha hozzám ér,csak a két fiúnk miatt maredtam.
Most én vagyok élete szerelme és hol voltam akkor mikor ővele volt.
Sehol.
"Mert a parázna asszony miatt jut az ember egy darab kenyérre, és más férfi felesége drága életet vadász!
27.
Vehet-é valaki tüzet az ő kebelébe, hogy ruhái meg ne égnének?
28.
Vagy járhat-é valaki elevenszénen, hogy lábai meg ne égnének?"
Nemrég olvastam egy szakértői rovatban,hogy a megcsalás feldolgozása ált. 1 év, és plusz 1 év,hogy az egyensúly, bizalom helyreálljon.
Persze ez egyénenként változó.
Nálunk most 2 éve ,hogy megtörtént..
örülök, h hasonlóan érzel mint én priviben folytassuk ?
gaborgabor19744@freemail.hu
na látod én is pont így vagyok ezzel, teljesen egyetértek
aki az életembe valaó, úgyis visszajön, akit meg ha feleslegesen megtartok, az úgyis ki fog esni előbb-utóbb, meglátjuk...
Tudod, az emberek többsége a hűséget választja!
Lehet, hogy a te baráti köröd van rosszul megválasztja.
az igazat meg fogja tudni ha túl leszek rajta
most még nem vok túl
Te nem voltál ilyen helyzetben? vagy Te a szerető helyett a kurvákat választottad?
igazad van
ennyi
köszi h kinyitottad a szemem....
Te nagyon sokat tűrsz. És még mindig vele vagy????
Nem irigyellek.
Téged tett tönkre lelkileg, mert az nagyon fáj ha előtted flörtölget.
Szemét egy ember lehet.
Az utolsó hsz-eid alapjá úgy érzem tévedtem. És részemről be is fejezem a reagálást.
Kicsit nyisd már ki a szemed! Ember! Te/Ti szenvedtetek, nektek szar? A nejed minimum ugyanolyan szenvedésen átmegy mint te!
Neked nem jött össze egy új szerelem? Szar, mert átvágott egy friss kapcsolat és lehúzott? Szerinted milyen érzés ezt az átverést a nejednek egy olyan embertől kapni az arcába,akivel gyerekeket vállalt, akinek mellette kellene állnia a bajban és aki arra nem képes, hogy őszintén beszéljen egy mindkettejüket érintő súlyos válságról! Majd ha jobban leszel? És az érdekel, hogy a nejed hogyan van? Lehet neki meg arra lenne szüksége, hogy MOST beszéljetek. Ne csak magadra gondolj már ember, azt mondod mindened megvan, az írásaidból mégis süt az elégedetlenség és vágy a borítás után. Fejezd be végre az önsajnálatot, hogy neked szar, nem sajnálsz te itt senkit magadon kívül, most már világos. Áldozatnak érzed magad, holott te voltál ebben a sztoriban az egyetlen, aki döntési helyzetben volt, mindenki más csak a döntésed következményeit viseli és semmi beleszólása nem volt. A jaj szegény gyerekek duma is csak önigazolás, hogy te gondolsz rájuk. Majd ha megrázod magad és végre teszel értük/magatokért. Ez a szomorú szenvelgés az exszerető után végleg odavágja a házasságodat. Lehet, hogy egy félrelépést túlélne és tovább tudnátok lépni. De ha te nekiállsz keseregni, mert nem jött össze a csajjal azt ugyanúgy meg fogja érezni a nejed. Senki nem szeretne szamár lenni a ló helyett.
én jót kívánok neked
én most tanultam az élettől
ez az én sorsom
azt a "szenvedést" amit mi átéltünk együtt Te szerintem soha nem élted át. amig tartott addig repültünk a föld fölött
a gond az volt, hogy 4 pici gyerek, összesen 8 ember élete ment volna tönkre, ha borítunk. nem mertük meglépni. egyelőre.
egy kicsivel több empátia jól esne Tőled
ez meg...gyáva dolog
hiszen a szeretővel MEG FOG BUKNI (LE FOG BUKNI)
végtelenségig nem lehet hazudni... (én már csak tudom:-))
nem
de egy luxus k...va nem került volna ennyibe
más. állítólag nem ölelik és csókolják meg otthon évek óta, ezért keresgél
További ajánlott fórumok:
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Ti hogyan tudtátok feldolgozni kedvencetek elvesztését?
- Hálanaplót írok. Kapásból 20 fontosabb dolgot tudtam...
- Hogyan tudtátok feldolgozni, hogy elhunyt a kisbabátok?