Még soha nem voltam terhes :( (beszélgetés)
ha lombikra mesz, akkor tuti lesz atjarhatosagi, emrt a protokoll resze.
szerintem se varj a beszelgetessel, ha egyaltalan latod ertelmet.
valoban elleg fogytan van az idod, nem erdemes elpocsekolni...
lehet, hogy csak te tartasz attól, miként reagálna a párod :) ha szeretitek egymást és jó a kapcsolatotok, őszinte, akkor úgyis normálisan meg tudjátok beszélni. (ha meg nem lenne ilyen, akkor gondolom fel sem merülne, hogy tőle akarnál gyereket :))
rosszabb esetben, ha a párod tényleg nem akar gyereket a közeljövőben, akkor legalább ennek alapján tudsz dönteni. jobb tudni, mint rágódni sokáig a bizonytalanságban :)
Akkor beszélgess vele minél előbb.
Felesleges megvárni a januárt.
ugyan már, huszonévesek között is akad sok normális, mint ahogy az idősebb korosztályban is sok link, éretlen vagy megbízhatatlan. egy huszonéves pasi is lehet szerelmes, elkötelezett és komolyan tervező :)
de azt is el kell fogadni, ha esetleg ez a konkrét pali még nem akarja lekötni magát gyerekkel, családdal, de akkor az a kapcsolat sem olyan erős vagy komoly, amibe gyereket kéne szülni
ne haragudj, de szerintem nem sokat érhet egy olyan kapcsolat, családot biztos nem alapoznék rá, ahol egy ilyen fontos dolgot ne lehetne simán megbeszélni egymás között, és előbb írnám ki vadidegeneknek egy fórumba, minthogy mondanám józsikának, te, én már nagyon vágynék gyerekre, és nem akarok várni, ráadásul félek, hogy esetleg nem is lehet nekem
ilyenkor felvetődik bennem a kérdés, hogy okés, hogy te szereted, de vajon ő is szeret téged? vagy miért nem mersz vele beszélni?
önzőnek tarthatna azért, mert 35 évesen gyereket akarsz? milyen pali ez? :)))
Szerintem is az alapokat kellene helyretenni. Ha a párod nem akar még gyereket, akkor ezt kellene tisztázni először. Én mondjuk, ha úgy érzem kifutok az időből nem szoktam várni két hónapot az ilyennel, de persze ez én vagyok.
A másik, ha nem átjárható az egyik petevezeték, az már felére csökkenti az esélyt. Ilyen esetben mindenképpen kellene egy átjárhatósági, de azt is akkor ajánlják, ha már próbálkozás van, mert idővel újra átjárhatatlan lesz, és lehet kezdeni előlről. Szóval stabil párkapcsolat, amiben a másik fél is akar gyereket, és egy jó orvos, ahogyan előttem is írták. Mást nem tudsz tenni. Drukkolok, hogy sikerüljön az álmod!!!
Mi 6 évig próbálkoztunk annak idején (29 voltam mire megszületett a kisfiam) minden más baráti társaság/rokonságban már ilyenkorra legalább 2 gyerkőc volt....
Nálam is volt átfúvás a petevezetékekben, de én a stressz miatt nem estem teherbe. Nagyon akartam azt a babát - az első terhességem el is ment - rá egy évre maradtam újból terhes.
De a mai eszemmel ötször meggondolnám kinek szülök gyereket! Gondolok itt az apára....
de te tudod.
Pont abban a helyzetben és életkrban vagy, hogy döntened kell.
Hogy miről, azt te is tudod (és itt voltak okos vélemények is.)
Én a helyedben - bár nem nő vagyok - még az idén döntenék.
Az idő homokszemei peregnek.
Ezt nem is értem. Ha védekeztek, miért csodálkozol, hogy nem leszel terhes?
Amúgy igazuk van a többieknek! Miért szülnél egy olyan férfinak, aki nem akarja? Hány éves a párod?
Beszélgess a pároddal, és dönts. Ha nem akar gyereket, te pedig igen, akkor nincs min gondolkodni.
Miómával mi a helyzet? növekszik?
Két hónapot vársz egy beszélgetésel ?
Amúgy meg ráérsz akkor aggódni ha van miért...
Tavasszal töltöm a 40-et, sosem voltam terhes, fogalmam sincs, hogy lehetek-e, eddig a rákszűréseken mindig azt mondta a doki, hogy makk egészséges vagyok. Ez még nem a tragédia szintje, ha valakinek nincs gyereke, ezt értse már meg mindenki.
Rajtad kívül kismillió nő van, aki nem védekezik, éjjel-nappal kekszelnek, lombikoznak, mégsem jön össze. Na ott már gubanc van. De az sem tragédia kategória!
További ajánlott fórumok:
- Egy hete voltam dokinál és a méhnyálkahártyám a ciklus utáni12. napon 9, 95 mm volt azt mondta a doki ez lehet korai terhesség, vajon igaz?
- Egy méhen kívüli terhesség, 3 vetélés, 2 biokémiai terhesség után... soha nem adom fel!
- Terhes voltam, de elvetéltem?
- A két éves fiam bárányhimlős, én pedig 9 hetes terhes leszek de viszont voltam már bárányhimlős. Lehet valami baja ettől a babának?
- Van rá esély, hogy terhes vagyok? 2 hónapja voltam együtt utoljára a párommal, azóta kétszer megjött, a teszt negatív, de furán érzem magam.
- Vércsoport meghatározáson voltam a terhességem alatt, ez az eredmény mit jelent?