Még mindig hűtő téma! A vateráról van valakinek saját tapasztalata? Érdemes használt hűtőt nézni? (tudásbázis)
Persze azt nem tudom, hogy mennyit szánsz a hűtőre, de ha nem bízol az on-line vásárlásban több helyen van már kartonsérült, szépség-hibás gépeket értékesítő üzlet is. Itt töredékéért tudsz vásárolni, mint a boltban és akár márkás terméket is. Garanciával.
Ezzel együtt: mi csak jó tapasztalatokkal rendelkezünk mind a két vásárlási módról.
Mi csak eladtunk vaterán, 2 éves volt a hűtő, nem volt semmi baja,megadtuk a számunkat,de szerencsére semmi probléma nem volt vele.
Ez nagyon eladó függő.Mindenképp nézd meg az értékeléseit mielőtt vennél valakitől,ha sok a negatív,attól nem érdemes.Kérdezd meg hány éves a hűtő, volt-e javítva..?
Szia!
Mi már két hűtőt is - egyebek mellett - vásároltunk a vateráról/tesz-veszről, soha semmi problémánk még nem volt.
Szia.
Rendelni már rendeltünk,vettünk!
De nekem az nem színpatikus,hogy regisztráció nélkül nem tudsz "vásárolni"!
Próbálj meg körülnézni még máshol is!
Néztél?
További ajánlott fórumok:
- A Vateráról és Tesz-Vesz-ről sorra lépnek le az eladók, mivel bevezetik a listázási díjat!
- Vera a Vateráról
- Valaki összegezné nekem, hogy tudok licitálni, s vásárólni Vateráról.. Az nekem külön pénzbe is kerűl?
- Melyik sajátmárkás pelenka a jobb? Rossman vagy DM? Melyiknek gumis a dereka? Ti milyen pelust használtok?
- Szerbiában élek és rendeltem póthajat Vateráról és nem tudom, hogy fizetnem kell-e vámot majd rá?
- Parfümöt vett valaki a Vateráról?