Parfümöt vett valaki a Vateráról? (beszélgetés)
Még annyit : Azért volt olcsó, mert nem volt originál. Valaki kibontotta, hogy megszagolja.
De garantáltan eredeti volt !
Vettem,... a páromnak.
Szerencsém volt, eredetit kaptam, a bolti ár 1/3-ért.:)
Ezért érdemes megnézni az eladó értékeléseit!...és nem azt kell nézni, hogy mennyi a pozitív, hanem azt, hogy mennyi a negatív, vagy a semleges!
....és a negatív miért negatív?
....és a semleges miért semleges?
Drága, márkás parfümöt nem mernék venni, főleg újat nem, mert ezek nagy valószínűséggel hamis józsefvárosi parfümök, amik megtévesztésig hasonlítanak az eredetire (főleg a fejillatban, mivel a vevő gyorsan dönt az ilyen piaci vásárlások során) de 1-2 óra múlva el is tűnik az illat, mivel csak a fejillatot próbálják ilyen esetekben leutánozni.
Avon, Oriflame parfümöt mernék rendelni, azt talán nem hamisítják..
Attól függ,milyen parfümöt.
Pl.Avonosat?Vagy drága parfümöt?
Nagy értékűt nem vennék,mert rengeteg a panasz a vatera fórumon,sok a silány hamisítvány-ergo gagyi:O
Helló!
Én vettem parfümöt a vateráról. Az olcsó gagyi, hamar elmegy az illata. De ha magadnál hordod, és befújod magad többször is, akkor tökéletes. Lehet venni ott "eredetit" is, de az ott is drágább. Végül is egy próbát megér.
További ajánlott fórumok:
- A Vateráról és Tesz-Vesz-ről sorra lépnek le az eladók, mivel bevezetik a listázási díjat!
- Valaki összegezné nekem, hogy tudok licitálni, s vásárólni Vateráról.. Az nekem külön pénzbe is kerűl?
- Aukciós oldalon vettél már parfümöt? Mik a tapasztalatok?
- Ha valakit kitiltanak a Vateráról, hogy jelzi az oldal?
- Még mindig hűtő téma! A vateráról van valakinek saját tapasztalata? Érdemes használt hűtőt nézni?
- Cellules vákuumos készülék a vateráról , van valakinek, vélemény?