Aukciós oldalon vettél már parfümöt? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Én az FM parfümömmel meg vagyok elégedve! Nemrég kaptam a páromtól.. aztán múltkor voltam a M.llerben, fújtam az eredetijét, ugyanolyannak éreztem és tartós is.
Ami úgy néz ki, mint az eredeti, de harmad annyiba kerül, az tuti gagyi!! Nem érdemes megvenni! :)
Egyszer párom akart meglepni onnan parfümmel... Hát kb. ki is dobhatta volna szegény az ablakon azt a pénzt... Tök más az illata, nem is tartós. Pedig azt mondja, az eladónak egy csomó pozitív értékelése volt.
Mindenesetre szerintem nem éri meg.
Már vettem aukciós oldalon parfümöt, és természetesen nem eredeti...
Azóta pl. kínai piacra járok vagy kisebb drogéria-jellegű üzletekbe ... mert ott legalább le tudom tesztelni, hogy tényleg eredeti parfümről van-e szó.
Érdemes megfigyelni az üvegben látható fújóka csövét, ha túl hosszú vagy túl rövid az üveg méretéhez akkor biztos, hogy hamisítvány. De nézz be egy Do*gles vagy M@rrionaud üzletbe látható, hogy minden fújóka csöve PONT leér az üveg aljáig és kész.
PLUSZ! Rázd fel a parfümöt :) ha hamar visszaáll eredeti állapotára és könnyedén eltűnik a habos rész, fix, hogy eredeti. Ha lassan vagy alig tér magához, akkor az sajtos hamisítvány ...
Nem ajánlom az aukciós oldalakat :)
Én úgy gondolom 2 variáció van.
Amit ott árulnak, az vagy "(le)pottyant" valahonnan, vagy utánzat.
Az elsővel még nincs is gond, de a másodikkal..:D
Többnyire parfümériában vásárolok, viszont vannak olyan parfümök, amiknek az ára megfizethetetlen, így arra gondoltam, hogy aukciós oldalon szerezném be az eredeti ár töredékéért.
Vajon megéri?
További ajánlott fórumok:
- Gyerekruhák eladása aukciós oldalon megbízásra
- Van köztetek olyan, aki már vásárolt a tesz vesz aukciós oldalon?
- Licitáltam egy aukciós oldalon, nyertem. Az eladóval nem tudom felvenni a kapcsolatot, mert időközben fel lett függesztve. Mi a teendő?
- 142 centi vagyok, már nem növök. 24es bicikli sztetek jó nekem? (aukciós oldalon venném, ezért nem tudom magamhoz mérni)
- Rendelt már valaki aukciós oldalról eredetinek vélt parfümöt, a bolti ár töredékéért?Mik a tapasztalatok?
- Vásárolt már valaki aukciós oldalakról kis kiszerelésű "eredeti" parfümöt? Mi a tapasztalat?