Meg lehet valahogy oldani, hogy az iwiw-ről ne tudják leszedni a képeimet? (tudásbázis)
Azt hittem valami komoly dologról van szó.
Miért zavar, hogy kíváncsi az unokáira? Inkább örülj neki!
Aki képet rak ki bárhová az ne csodálkozzon, ha más lemásolja!
Szerencséd, hogy nem itt él valaki vissza velük!
Vihar egy pohár vízben.
Hát had büszkélkedjen már az a nagypapa az unokáival!
Örülj neki, hogy büszkélkedik az iwiw- en az unokáival!
Az én apósom sz***ik a 4 hónapos unokájára!!! Örülnék, ha leszedné az én képeimetés tőlem bármit csinálhatna velük.
Már mondtam neki, hogy ez nem tetszik nekem, de azt válaszolta, hogy ő azért szedi le, mert a munkatársai így tudják megnézni. Már ajánlottam neki, hogy ő tegyen fel olyat, amit én nem, de neki mindegyik kép kell.
Miért idegesít?
Mert sok időt töltök azzal, hogy kiválasszam azokat a képeket, amelyeket szeretnék megmutatni másoknak, és erre ő két kattintással ugyanazt eléri.
Sok ismerősöm van, akikkel csak az iwiwen tartom a kapcsolatot, és érdeklődnek az ikrek után. Ők itt tudják megnézni. Pl. anyukám is, aki nagyon messze lakik, is itt látja őket, és ő nem ért az e-mailhoz, hogy ott küldjek neki képet. Az iwiwet is elég volt neki megtanítani.
Hali,
én most töröltem magam, ugyanis feltörték a profilomat, erősen gondolkozom hogy nem regisztrálok újra..
A képeket pedig simán ki lehet menteni, sőt....
Szerintem ne tegyél ki több képet..., csak küldd el annak akinek gondolod privát mailben.
Persze, ha nem töltesz fel!
Amúgy komplett adatlapok is letölthetők róla annak, aki egy kicsit is ért a cyberkedéshez.
A minap olvastam erről egy cikket egyébként, hogy aki ide kiteszi magát, az vállalja a kockázatot, hogy bármikor visszaélhetnek vele. Állítólag visszafordíthatatlan.
szia hát ez szerinem nem megoldhato, meg uye azt is tudnod kell ha felraksz vmi képet a kozponti szerver még évekig megorzi , és te hiába torlod le ott megmarad..szval egyik másik hires embert is hozták kellemetlen helyzetbe hogy elokeresték a szerveren. eyik ismim mesélte aki elég befolyásos szférában felsovezeto hogy néha ha vkit fel akarnak venni ey munkahelyre elobb megnézik iwiwen és ha van fenn egy obszcén képe akkor már nem veszik fel.
ugyhogy csajok csak ovatosan a kép felrakásokkal:D:D:
persze, hogy lehetséges! ne tedd fel a képeidet, amit nem szeretnél, hogy lementsenek.
de ha az megoldás már neked, csak az ismerőseid számára tedd láthatóvá
További ajánlott fórumok:
- Van mód arra, hogy örökbefogadott csecsemőt szoptasson az örökbefogadó anya? Be lehet valahogyan indítani a tejtermelést?
- Idegrendszert meglehet erősíteni valahogy?Vitaminokkal stb.
- Ha nem szeretném, hogy mások olvassák a naplómat, le tudom tiltani valahogy?
- Hogyan szoktathatom magam a meleg időhöz? Nagyon nem bírom a nyarakat valahogy, számomra a (-5) - (+15) fok optimális.
- Rántott karfiolt csinálnék. Panírozás előtt kell-e valahogy fűszerezni vagy sózni a nyers karfiolt?
- Tudja valaki, mikor kell leszedni a sütőpapírt a sütiről úgy, hogy ne ragadjon rá?