Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Medvehagymás pesto II. recept

Medvehagymás pesto II. recept

A Medvehagymás pesto II. hozzávalói:
4 adag

20 dkg medvehagyma
1.5 dl olívaolaj
1 tk só (csapott)
10 dkg dió


A Medvehagymás pesto II. elkészítési módja:
A medvehagymát megmossuk, szárítjuk. A pesto hozzávalóit egy nagyobb késes aprító tartályába tesszük és összeturmixoljuk. (Ha túl száraznak találjuk, adhatunk még hozzá olívaolajat.) Tésztához, levesekhez, húsokhoz, grillezéshez, zöldséges ételekhez használhatjuk. A maradék pestót tegyük kis üvegbe, nyomkodjuk le és öntsünk rá egy kevés olívaolajat, hogy elfedje. Célszerű hűtőben tárolni.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A medvehagymás pesto ii. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook