Medvehagymás pesto II. recept
A Medvehagymás pesto II. hozzávalói:4 adag
20 dkg medvehagyma
1.5 dl olívaolaj
1 tk só (csapott)
10 dkg dió
A Medvehagymás pesto II. elkészítési módja:
A medvehagymát megmossuk, szárítjuk. A pesto hozzávalóit egy nagyobb késes aprító tartályába tesszük és összeturmixoljuk. (Ha túl száraznak találjuk, adhatunk még hozzá olívaolajat.) Tésztához, levesekhez, húsokhoz, grillezéshez, zöldséges ételekhez használhatjuk. A maradék pestót tegyük kis üvegbe, nyomkodjuk le és öntsünk rá egy kevés olívaolajat, hogy elfedje. Célszerű hűtőben tárolni.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2015. ápr. 9. 18:41
A medvehagymás pesto ii. elkészítési módja és hozzávalói.