Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Mediterrán húsgolyók recept

Mediterrán húsgolyók recept

A Mediterrán húsgolyók hozzávalói:
60 dkg darált borjúhús
1 fej hagyma
2+2 evőkanál olívaolaj
5 dkg durvára vágott fenyőmag
2 evőkanál reszelt parmezán
1 citrom
Só, bors


A Mediterrán húsgolyók elkészítési módja:
Párold üvegesre az egész apróra vágott hagymát az olívaolajon. Dolgozd össze a hússal, a fenyőmaggal, a citrom lereszelt héjával, a parmezánnal, ízesítsd sóval, borssal. Előző este is bekeverheted, hogy összeérjenek az ízek. Nedves kézzel formázz kis golyókat belőle,


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A mediterrán húsgolyók elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook