Medihemp CBD olaj tapasztalatok (beszélgetés)
van aki azt mondja, kamu tapasztalatok vannak a forgalmazói oldalakon. Én nem gondolom ezt. Ma írtam be véleményt, és szó szerint jelenítették meg.
Az olaj hatásos. Ma jött meg a második rendelésem.😀
Tüneteid gyengültek?
Milyen napszakban veszed be a napi adagot?
Jársz még erre Kety? használod még a CBD olajat? Bevált-e?
Amit te szedtél az most 26.460ft, így kimondva sok, de azt írják róla, hónapokig elég. Én is szemezgetek vele, információkat gyűjtök.
Alvásra nekem nagyon jó!
Drága igen, 5% 1500mgos 30ml olaj amit szedek 25.000ft.
Nekem nincs véleményem, mert nem használom, bár már gondoltam rá, hogy kéne az éber éjszakák miatt.
Viszont ahogy látom, baromi drága ez a cucc!
Kíváncsi lennék én arra a biokenderre...
miben más??
mindkettő úgynevezett étrend kiegészítő, te tudod ezek hatékonyságát igazolni, vagy állítod hogy jó? ránézésre megállapítod, hogy az üvegben azt kapod, amit állítanak? érted a problémát?
tök mindegy mit veszel, bizalmi kérdés...
néztem ilyentet is
ebben mi lehet, az amit állítanak? érted miről beszélek? nem filléres termékek ezek, és nem is gyógyszerek, veszed, és lesz valami, esetleg rámegy a fél veséd.
Teljesen más dolog a két termék!
A cbd olajat nem is lehet patikában kapni. Például rákos betegek használják nagyon jó eredményekkel. Persze ebből is a minőségi olajat kell venni, nem azt ami a Dm-ben kapható!
nem olaj, de hasonszőrű termék esetében futottam bele kellemetlenségbe, történetesen a grapefruitmag kivonat.
rohadt drága a termék, patikában véve... írtam a gyártónak de csak hablatyolt valamit, de komoly teszt/annak dokumentációja vagy bármi más sem érkezett, ami cáfolta volna az állításokat. engem nem győzött meg.
nagyon rágjátok körbe a kérdést, mit, mennyiért, és minek a reményében vásároltok meg.
Hát.. Amikor először cseppentettem.. Brr😁
Elég erős íze van. De aztán nagyon hamar megszoktam.
Nem csak kipróbálni akarom, hanem hosszútávon szedni, ezért érdekelnek az eredmények!
Szorongás, illetve magas vérnyomásra. 150/100
Reggel beveszem a most már csak fél vérnyomáscsökkentőt, a C, D, vitamint, a halolaj kapszulát, a magnéziumot, így reggel én nem cseppentek. Viszont este 6 cseppet az 5%-os 1500mgos olajból. Jól alszom tőle. A vérnyomásom 120-130/65-80 között van. Pulzus 65-80
További ajánlott fórumok:
- Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a pirospaprika masszázs olajról?
- Van-e valakinek tapasztalata olajfalevél és grapefruitmagcseppel kapcsolatban?
- Használ/használt valaki a dízeles kocsijába háztartási olajat? Mik a tapasztalatok? Olyan, mint a bio dízel?
- Mik a tapasztalatok a cannabis olaj használatáról?
- Próbált már vki kisbabája szobájában a nyugodt alvás érdekében levendula olajat párologtatni? Mik a tapasztalatok?