Mediátor diéta (beszélgetés)
Igen, az a legnehezebb. Sajnos...
De próbálkozom. Eddig kevés sikerrel.:(:(
Ebben lehet valami. Idén nem volt semmi bajom aug. közepéig. Akkor már nézegettem a parlagfűtáblákat, s azon gondolkodtam, hogyhogy nem prüsszögök, amikor már kellene...:-S Erről ennyit. Amíg nem jutott eszembe addig semmi bajom se volt, s miután rá gondoltam e hipp-hopp, egyik napról a másikra "döglődtem". Ráadásul azt írják (írták) hogy a pollenszórás alacsony, de akkor miért akarok meghalni? Mi lesz ha magas lesz..? :-S
Szóval ezt az agyban kell eldönteni, csak nagyon nehéz...
Szedek még grapefruit kivonatos cseppeket, minden reggel egy pohárba teszek és megiszom, a life-on láttam, állítólag az immunrendszert erősíti.
nem tudom mi segít? csak segítsen.
Az írást már többnek mondtam és azt mondták, hogy jó. Nekem van egy füzetem amibe a kívánságaim vannak a másikba meg a pozitív állításaim.
sok sikert!!!!!!!!
Igen, igazad van az agyunkat kell rendbe tenni. Nem hiába mondják, hogy a lélek nyelve a betegség.
Én is meditálok, csak nagyon nehéz. Nem mindig sikerül kikapcsolni.
Ügyes vagy, ha neked is sikerült valamennyire. Én is dolgozom rajta, azaz magamon.
Jó lenne mielőbb túl lenni, mert kegyetlenek az éjszakák.
További sok sikert Neked, ezt a leírásoso módzsert én is kipróbálom.
Puszi
Az igazság az, hogy az idén elhatároztam, hogy nem leszek allargiás. (Februártól novemberig mindig van valami amit kimutattak. Mogyorótól a fekete ürömig) Nem is voltam, nem gondoltam rá, amikor igen akkor azt sulykoltam magamban, hogy nem és nem. Erre meghalt az egyik legjobb barátom és abban a pillanatban, ahogy megtudtam a hírt taknyom-nyálam (bocs) összefutott. Alig bírok valamit aludni. Most elővettem a claritint, de nem vagyok egy gyógyszer-párti, úgyhogy jó lenne találni valami alternatív módszert. Ezért gondoltam erre a diétára, amikor olvastam róla. De elég kemény lehet.. A dokik nem igazán tudnak semmit róla, bár kétségtelenül egyszerűbb felírni a legújabb gyógyszert (vagy azt amelyik gyártól jutalékot kapnak...(:(:( )
Hát röviden ennyi...
Neten, de semmi konkrétum.
Szedsz rá valamit egyébként?
Hol találtál róla leírást ?
Esetleg ad valami útmutatót parlagfű-allergia esetére ?
Kicsit utánaolvastam a dolognak, azt hiszem ennél sokkal többről van szó...
Megvan, hogy milyen tipusú étel, élelmiszer az, amit fogyasztani lehet. Allergológus szakorvost kell felkeresni, mert csak ő tud pontos diétaleírást adni...
Egyetértek. Hiába keresek rá, nem találok normális értendi javaslatot.
Te hogyan kezdenéd ? Egyik nap csak fehérje, másik nap szénhidrát. De akkor ez ugyanaz, mint a 90 napos.
Vagy egyik nap csak tojást eszel, másik nap csak almát, harmadik nap csak tésztát ???
Nincs, de erre én is kiváncsi vagyok...
Olvastam én is a magazint és nekem is felkeltette az érdeklődésemet. Egy próbát megér, ha már amúgy sem lát ki az ember a "dáthától"...;-D
Sziasztok ! Most olvastam egy magazinban, hogy Ulmann Mónik az allergiájának (parlagfű stb) megszüntetésére, illetve megelőzésre ún. mediátor diétát alkalmaz. Azt mondja, hogy naponta csak egyfajta dolgot lehet enni, hogy ne terheljük fölöslegesen az emésztőrendszerünket.
Hallottatok már erről ?
Van valakinek tapasztalata ?