Meddig lehet bírni? (beszélgetős fórum)
Ne haragdudj, de ezt nem a fiadnak kell eldönteni.
Mondjuk én sem értem, hogy mire vár valaki 10 évig, igaz azt sem hiszem, hogy egy férj ezen rugózna. Már ha nem mondják a képébe, hogy szar az ágyban... :DDDDDD
Várj!
Hozok zsepit!
Ez elég teátrálisra sikerült.
Mint a kamu fórumoknál általában.
Köszönöm az őszinte és lekezelő válaszoka is. Mondjuk erre számítottam.
Hogy eddig mit csináltam? Emésztettem magam. Lassan a bánat felemészt.
Ne haragudj, de itt nagyon hangosan felröhögtem.
Képes vagy azért egy romokban lévő házasságban maradni mert 35 éves kicsi fiad, aki egyébként már jó ideje a saját életét éli, nem szeretné, hogy elválj?
Megérdemled a sorsodat.
Én eddig úgy tudtam, hogy házasságon belül a nőnek nővel, a férfinak férfival létesített szexuális kapcsolat, nem minősül megcsalásnak. 🤔😉
Viccen kívül: Azzal ne foglalkozz, hogy a fiad mit akar, vagy mit nem! A te életed felett te rendelkezel. A férjednek pedig adj ultimátumot: Ha nem tudja lezárni ezt a témát, akkor elválsz.
Semmi esetre, senki kedvéért se tedd tönkre magad!
A 35 éves fiad diktál neked, aki épp a saját életét kezdi élni? 35 évesen beleokoskodik??? Nevetséges!
Ezért marhaság képmutatásban élni és tönkre menni neked. A férjed is kapna egy löketet a továbblépésre legalább. Csak egy ideig lesz cirkusz, utána szépen kialakul mindenkinek az új élete. Ne félj belevágni!
🤣🤣🤣🤣🤣
Vihar a biliben??
Unatkozol?
Kellemes hétvégi kamufórum.
Egészségedre.
Ez hülyeség.
Hány éves a fiad?
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehetne rábírni valakit, hogy kicsit spóroljon?
- Ti mit csináltok akkor, ha a 13 éves kamasz fiúval nem lehet otthon bírni?
- Meddig lehet ezt bírni?
- Vajon meddig lehet bírni, hogy hazugságban éljünk?
- Segítsetek! Az történt ma, hogy megfogtam magam hazajöttem munkából egy szó nélkül. Egyszerűen nem lehet bírni az ottani dolgokat!
- Szerintetek meddig lehet kibirni evés nélkül?