Meddig fejlődik a női mell? (tudásbázis)
Hogy meddig fejlődik?
Nem akarlak elkeseríteni, általában egészen a köldökig szokott fejlődni, de arra még várnod kell. :D
:) nekem mindegy meddig fejlődik :D
85B és legyen feszes legyen tartása és lehetőleg a leendőbeli barátnőmé legyen!
-
na én azt hallottam, hogy első terhességnél eléri a végleges formáját :) és utána nem fog nőni... valahol viszont osztom azt hogy utána is növekedhet és maradhat tartása is és össze is eshet! szerintem a torna, futás és egyéb sportolás segít hogy utána is feszes maradjon!
Ismerek egy aerobikozó két gyermekes család anyát
akinek hát a melleit meg lehet irigyelni :))
minden korosztályba +-10éven belül!
Szerintem ez ember függő, szervezet mozgás és sok minden befolyásolhatja :)
Na elolvastam, és bocsika, h csak most írok, de bevallom, nem néztem ezt a topikot azóta:-((
Egyéves a gyerekem, most indult el a napokban, leköti minmden energiám!!
Neked meg ilyen fiatalon már két babód is van!!!
Gratulálok hozzájuk!!!!
Még most is azt mondom, h inkább nagy legyen...Mármint a mell.
Nagyon rossz ám laposnak leni, hidd el!!!
Én novemberben megyek mellnagyobbító műtétre..Rajtam már csak a sebészkés segíthet csak:-((((
SZiasztok!
Nem akarok új fórumot nyitni,mert már annyi ilyen van,inkább azokban érdeklődök.
Szóval az lenne a kérdésem,hogy valakinek van-e tapasztalata a Breat Success-Mellnövelő kapszuláról?
Na, most olvastam az adatlapodat, és láttam, h van két gyereked!! Ezek szerint szoptattál már, és a tapasztalatodat írtad le!!!!
Akkor Te igazán szerencsés csaj vagy!!! Nemhogy nagy mellekkel lettél megáldva,de még nőtt is szopi után!!!
Hú, irigyellek!
és gratulálok a gyerekekhez!!!!!
Hát azt nem mondanám:-(((
Szoptatás után nemhogy nem nő, de el is sorvad valamennyi a mirigyállományból.
A mell maga kb 18-19 éves korig nő.És nem a hízás miatt..Az más tészta. Ha valakinek 50 évesen megnő a melle, az nem, azért van mert még mindig fejlődik:-)))
További ajánlott fórumok:
- Mikor nem a nagykönyv szerint fejlődik
- Van-e olyan köztetek, akinek a babája súlya nem fejlődik az életkorának megfelelően?
- Nagyon szeretem a pletykámat, gyönyörű dús és csodásan fejlődik!
- Szerintetek van valami baja, vagy csak én túlzom el, és lassabban fejlődik kicsit?
- 6 hós babánál mindenképpen el kell kezdeni a hozzátáplálást? Kislányom 6 hós múlt, sok tejem van, szépen fejlődik, szeret szopizni
- Babát várok, de nem fejlődik, mit tegyek?