Mecsek Baby teát izesítitek? Ha igen hogy? (tudásbázis)
Ha anyatejes a bébid akkor ne adj neki teát, nem kell neki
próbálj ki mást, gw, espumisan....ect.
Én mindig meleg textilpelussal csavartam be a pociját és el is múlt a hasfájása
érzékeny még az Ő kis gyomrocskája
mi nem raktunk bele semmit..itta magában is..cukor nélkül is megissza...
de végén az Espumisant kapta..
szia
Én rakok bele cukrot és citrom levét is és a kamilateába is,amgy a kórházban meg natur fekete teát adnak rendesen ízesítve ezen csodálkoztam de én magam kérdeztem meg mior jöttünk haza a kórházból.Túlzásba nem kel vinni a cukrozást de kis íze legyen.Nekem elsővel is így volt és gyönyörű fogai voltak,amint kibújtak vettünk tanuló fogkefét:)
Nem akarok okoskodni, de nekem az espumisan csepp szuper volt. Rengeteget pukizott tőle. Minden etetésnél adtam neki. Szomjoltásra pedig babavíz.
Kitartást nektek!!!!
Látom mindenki cukroz, pedig kár rászoktatni a csemetéket, mert később borzasztó dolgokat tud művelni az édes a még ki sem bújt, vagy éppen csak kibújt fogakkal!
Sok apró kisgyereket láttam (hivatalból) elfeketedett metszőfog csonkokkal a szájában!!!
Mondhatjuk persze, hogy csak addig adjuk amíg nincsennek fogai a gyermeknek - de ha most nem tudjuk megállni, most sem tudjuk más ízesítéssel kívánatossá tenni az ételt, akkor miből gondoljuk, hogy később majd megy a dolog???
További ajánlott fórumok:
- Milyen teát ittál ma?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- 6 hetes babának a Mecsek Baby Tea mivel ízesíthető? Tápszerrel lehet keverni, mert önmagában nem issza meg?
- Hogyan isszátok - ízesítitek a kávét?
- Mi a tapazstalat hasfájás esetére a Mecsek Baby Teával kapcsolatban?
- Mit gondoltok a Mecsek ananász-mate fogyi teáról? Használ?