Mi a tapazstalat hasfájás esetére a Mecsek Baby Teával kapcsolatban? (tudásbázis)
Sziasztok!
Engem a védőnő letiltott róla. Állítólag többet árt, mint használ.
Köszi!
Beszereztük és valóban rá is van ítrva!
Ittam tegnap este egyet, amikor megkaptam meg ma reggel és majd folyamatosan.....remélem lesz jó hatása :))))
szia!
próbáltad már azt, h. te iszol valamilyen teát, ami segíti a gyomorműködést? pl a laktoherb egyik "mellékhatása" a tejcitermelés mellett, hogy emésztést is segít, hiszen amit te eszel-iszol, abból kap a babuci is..
állítólag min 2 dl teát meg kell inni ahhoz, a babónak, hogy hasson vmit a tea, ahogy néztem ti is még nagyon ifjak vagytok, még egyszerre tejciből se eszik ennyi sokat:):):)
sztem próbáld ki valamelyik teát, hátha azzal is segíthetsz!
elhiszem, hopgy nagyon nehéz nézni a szenvedést...
pusszi
JA!!!
Gyönyörű a kislányod, büszke lehetsz RÁ!!! :)))
Köszi szépen!
Én is úgy gondolom, hogy nem tömöm bele minden áron, csak ha látom, hogy szenved és ezzel segíthetek Neki!
Pontosan nem emlékszem,már 2 éve nem azt issza,de azt hiszem,újszülött kortól 2 dl vízhez javasolnak egy filtert,én meg kevesebbhez főztem.Az 1.25 ml -is cimisüveg nem volt vele tele,olyan egy deci,vagy talán egy picit kevesebb,de nem sokkal,tehát kb dupla olyan erősre főztem,de ő csak este itta,akkor kapott pótlást tápszerből,és utána,vagy esetleg éjjel.Mivel erősebb volt,nem mertem neki gyakran adni.Ha nem volt baja,akkor a hipp oldódós teából a kamillásat adtam.
Ha nem jön be ez a tea,akkor sok gyógynövény van még,amit nyugodtan használhatsz,pl édeskömény,azt is kifejezetten erre ajánlják.
Én nem ízesítettem egyébként sehogy.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?