Masszázs - Zsirégető masszázs (beszélgetős fórum)
Sziasztok! Mamár a mindenféle gépek miatt talán ez a topik nemis nagyon működik. Igazából vendégből sem látok annyit mert hogy masszőrként láthatnék elvileg. Vannak akik a gépi, mások a kézi dolgokban hisznek.
Szép napot Nektek!
Ja, és még valami...ha nem baj.
Te hogyan csinálod, milyen krémmel és mennyi ideig?
Mert ahogy utánaolvastam 2 technika van - az egyik ami fájdalmas, kék-zöld-lila foltokkal jár együtt, a másik meg nem fájdalmas (az egyik vmi törős, a másik meg körkörös úgy tudom).
Én a fájdalmasra jelentkeztem, paprikakrémesre, másfél órásra alkalmanként.
Nagyon köszönök minden segítséget!
Szia d'or! Szeretnék kérdezni Tőled'
Mennyire löttyed meg a bőröm a fogyasztó masszázstól? Bejelentkeztem, de félek belevágni, mert ma egy másik masszőr azt mondta, hogy az én feszes kötőszöveteimet nem érdemes szétrombolni, lehet, hogy soha nem leszek már ilyen feszes a 10 alkalom után (ahová bejelentkeztem, a masszőrlány is mondta, h meg fog ereszekedni, de utána azt rendbe teszi tekercseléssel). Gyógymasszőrként érdekelne a véleményed! köszönöm szépen
Sziasztok!
Új vagyok itt,most regisztráltam.:-)
Látom vagytok egy páran,akik járnak masszíroztatni.Én a neten rendeltem ezt a paprikás masszázs olajat,és nem semmi érzés,amikor felkenem.Azt szeretném megtudni,hogy mennyi ideig lehet ezt az olajat folyamatosan használni?köszi a segítséget előre is
Szia!
Tegnap este én is voltam masszázson.
Milyen a paprikás olaj?Ugy érzed használ?
Hogy megy a fogyókúra?
Szia!
55 kiló az álom határ,de az 58 -59 kilóval is meg lennék elégedve.
Legyen szép napod!
Ma délután megyek masszázsra!!!
Szia!!!
Remekül haladsz pár nap alatt látod,mennyit leadtál,ügyes vagy!
A rendszeres masszázs megteszi a hatását ,meg a diéta!!!
Néhány helyen érzékenyebb a bőröd ,ott jobban éget a paprikás masszázsolaj,de nem vészes...
Éljen a masszázs és a leadott kilók!!!
Szép napot!!
Szia!
Én is szeretek táncikálni,de a párom nem szeret,igy csak a csajokkal szoktunk néha elmenni.
Nem dolgozol?
Irok privit is neked most!
Szia!
Már házhoz is jársz?
Hogy megy a diéta?
Most nagyjából hányszor massziroznak egy héten?
Szia!
Örülök hogy bicajozol,ha kitartó vagy és bringázol és diétázol és rendszeresen massziroznak,tuti sikerülni fog.
Helló!
Október 27 én kezdtem el,tudom hogy lassan ment le ( 3 hónap alatt 12 kiló),de nekem igy volt a kényelmes.Most már megszoktam a kajákat is a masszázst pedig semmi pénzért nem hagynám ki.Hetente 3 szor.
Örülök hogy jól érzed magad.Legyen szép estéd!
Szia!
Ma volt masszázsom és képzeld,végre megmozdult ujra mérleg!
61 és pár deka!!!
Tök boldog vagyok!!
Szép hétvégét!!!
Imádom a masszázst!!!!!!!
Szia!
Örülök hogy minden redben ment,és remélem sikerül is lefogynod.Most engem is paprikással massziroznak 2 hete.
Nagyon jó.
Olvasás közben iktass be pár masszázst.
Én jól vagyok,most nem nagyon megy le deka sem,de nem aggódom.
További ajánlott fórumok:
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Erotikus masszázs, mint munka! Mit gondolsz róla?
- Zsírégető / cellulit masszázs!
- Zsírégető vákuumos masszázs
- Fogyasztó, zsírégető masszázsolaj, pakolás. Melyik a leghatékonyabb? Próbálta már valaki?
- Tud valaki esetleg Pesten ajánlani olyan szalont, ahol hölgy csinálja az alakformáló, zsírégető, zsírbontó masszázst?