Másokkal kötözködő, hisztérikus, idegileg teljesen kimerült frusztrált és kiborult egyéneknek hogy segítsünk? (beszélgetés)
Nem jajgatni, azt majd később:)
Tsók
CL
Nekem volt.
Megjegyzem, szerintem én is az vagyok - de szakember kellene a pontos diagnózishoz.
Maj' meglássuk:)
Igazad van, nem véletlenül írtam ki a kérdést:D
Még nem volt pszichopatával párkapcsolatom, de szerintem nem is lesz, ha engem kérdezel:D
Igaz.Én is az vagyok, de é legalább be- és felismerem az ilyesmit.
Amúgy mind a három - egyet nem részleteztem.
De ha ráérsz...:)
Szerintem te sem véletlenül írtad ki a kérdést ugye?
Tsók
CL
Nem kötözködöm, de alapból mondom - fölösleges.
Két női embertársam lelkivilágát próbálta egyenesbe tenni: Az egyik pénzmotivált pszichopata volt, a másik pedig simán pszichopata.És mindkettő szexuális és étkezési zavarokkal küzdött, én meg napi 1 korsó sörrel a végén:)
Rajtuk nem lehet segíteni.
Én magamon tudtam - egy verőfényes délelőtt megpattantam mindkettőtől, oszt' jónapot!
Úgyis megtalálja a zsák a foltját, de én nem szeretnék szobapszichiáter lenni még egyszer.
Uff és Üdv:)
Idióta :))))))))))))))
Van ennek egy magyar változata, de nem beágyazható sajnos. Hofi Géza: piál a föld
Szerintem csak meg kell fogni egymás kezét, és szeretettel a szívünkben együtt elénekelni ezt a csodálatos dalt:
Most komolyan te akarsz életvezetési tanácsot adni valakinek, akinek az életét nem ismered, azt sem tudod, hogy miért vélekedik úgy, ahogy vélekedik? Te, aki megbocsáthatatlannak, neveletlenségnek tekinted azt, ha valaki nem válaszol azonnal egy leveledre?
Ez vicces :)
További ajánlott fórumok:
- Magány, párkapcsolati sikertelenség, tapasztalatlanság, ebből adódó frusztráltság leküzdése de hogyan?
- Hogyan küzdjem le a türelmetlenségemet és a sietség érzését az alábbi helyzetekben? Milyen módszer/terv alapján? Már nagyon frusztrál ez
- Miért sajnálok egy olyan embert, aki folyton frusztrált, beolvas másoknak?
- Lejöttem minden társkeresőről.Túl sok a frusztrált,...
- Az ebben a pillanatban frusztráló frusztrációról írnék,...