Szerintem senki nem ijesztget senkit csak leirja hogy neki mennyire fájt,én sem gondolok vissza rá szivesen nagyon fájt bár én nem kértem fájd csillapitot. Nagyon szép kislányok sok boldogságot .
Köszönöm a gratuláciokat lányok aranyosak vagytok.Ma van Bíborkám nevenapja és pont ma jelent meg a cikkem.Ez gondolom véletlen,mindenesetre jol jött ki.
szia.Nem tudom még mi lesz lesz e harmadik,de a két lány mellé egy kisfiu még elférne.De ezt még majd eldöntjük a párommal.Kettövel sem könnyű,most mindakettő beteg náthásak nagyon.Érdekes mindig együtt betegek,még bárányhimlősek is voltak,a pici 3 hos volt.De túl éltük azokat a nehéz napokat.Gondolom neked sem könnyü 2 gyerekkel.Nagyon édik néztem a képeteket.
Húúúúú ez aztán a születés történet....gratulaálok a 2 kislányodhoz!!
Akik most fognak szülni itt leírom hogy nem mindenkinek ilyen kín ez.
Kislányomat 1 jajjszó nélkül szültem meg és nem azért mert türtőztettem magam ..én sem tágultam jött a dokim kézzel is rásegíteni.DE ne íjedjetek meg nem mindenkinek egyforma a fájdalomköszöbe!Szomszédasszonyaimból szinte kipottyantak:-))
Sajnos nekem a 35 héten meg kellett szüljem :(
DE ott a szülőágyon azt mondtam akarok még szülni!!
Kisfiammal aki 4 éves császárom volt mert faros volt!!Nagyon megszenvedtem!!!
SZIA !Gratulálok a lányokhoz!Nekem hét év van köztük.Én ugyanígy éltem meg a szülést ,mint te.A második lányom most született dec 11-én.És terveztek harmadikat?
Párommal úgy gondoltuk, hogy két gyermekünk lesz. Egy lány és egy fiú. Na de amit elgondol az ember, az nem úgy szokott összejönni. Az első gyermekem szüléséről már írtam, ő kislány lett. Másodszor is kislányt szültem 2009. 08. 24-én a MÁV kórházban, de nem bánom, hogy így alakult, hisz ő is az életem értelme, imádom úgy ahogy van. Talán majd a harmadik fiú lesz…