Kezdő anyukák--Anyának lenni, Anyává válni (beszélgetés)
Ez csak kaja után fordul elő, vagy bármikor? Ha sokat bukik akkor lehet a dokival kéne íratni valamit. Nem tudom anyatejes vagy tápis e de mind a kettőre van megoldás.
Nekem volt olyan tápi amitől sokat bukott (sajnos nem volt tejem) de kapott bukás ellenit. Az anyatejcsiseknek valami más van amiből 15-30 ml-t kell adni kajcsi előtt.
Bár a mai napig (2,5 éves) van hogyha ugrál vagy nagyon tombol akkor olyat büfizik hogy vissza-vissza jön egy picike inni vagy ennivaló is.
Mi gyógytornára járunk és így a mozgásfejlődése nyomon van követve.újszülöttként utált hason lenni de nekem mondták hogy mindig próbálgassam.na meg tornáztatnom is kell és van hogy akkor is hason van.3 hónapos múlt és simán nézelődik hason csak én nem szeretem annyira mert előfordul hogy bukizik tőle.gondolom nyomja a kis pociját.Ez nálatok is így van vagy előfordult?
Hasról hátra gurul és egyszer már oldaláról a hasára fordult!:-)Oldalára már régóta magától átfordul!
Ti babátok bukizik?
Szerintem nincs olyan újszülött aki tudja forgatni. Ahhoz idő kell. Szóval ez a szülő feladata.
Én két-három óránként fordítottam a gyereket, később mikor erősödött már magától is csinálta.
ez nem lustaság kérdése szerintem
van, hogy egy babának az izmai gyengébbek egy picikét, ezért nem forgatja a fejét
Sziasztok,
az én kislányom imád a mai napig hason feküdni. (15 hós)
Mikor haza jöttünk a kórházból, szinte rögtön kipróbáltuk a hason alvást is, neki bejött nagyon, így egy idő után szinte mindig úgy aludt.
Szerintem próbálgasd csak nyugodtan a hason fekvést (Kiscsibe79), ha megunja, hát megunja, nem hiába jelez, akkor nem jön be a pozitúra. :)
Sokáig nem kell erőltetni. Még nem annyira erős. Hidd el mikor már ki tudja tolni magát és tud nézelődni akkor már inkább csak hason akar majd lenni.
Nekem szerencsém volt az én fiam nagyon szeretett hason lenni. Ha napi többször 2-3 percre tudod hasra tenni akkor szerintem elég.
Szia.
Milán csak hason aludt 1 éves koráig, most 20 hónapos. Hétfőn születik a kistesó, sztem ha szeretni fogja, őt is fogom hason altatni.
Amúgy a fiam nagyon hasfájós volt, sztem azért szeretett pocin aludni.
Sziasztok!
Azért indítom ezt a fórumot, hogy félelmeinket, kérdéseinket, aggályainkat itt megoszthassuk és megbeszélhessük egymással. Szeretettel várom az érdeklődőket!!
Kezdetben az első kérdésem: Ti mennyire gyakran fordítjátok hasra a pici babátokat? Az én kislányom két hónapos, mindig mondja a védőnő, hogy forgassuk hasra, de nem igazán nyerő a dolog, mindig sírás a vége. Nálatok hogyan megy/ment?
További ajánlott fórumok:
- Szeretőként anyává lettem
- 10 éves és még mindig anyával alszik
- Mi a jobb egy rossz anyával, vagy anya nélkül?
- Tinilányból anyává lenni és mindezt egyetlen férfi mellett…
- Akik meddőből anyává váltak-megtaláltad a lelki okát, értlemét a várakozásnak?
- Nagycsaládosok karácsonya mikor szokott lenni a 11 kerben?Segítsetek kezdő nagycsaládos vagyok.:)