Másképp várom (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Másképp várom
nagyon szép cikket írtál.
Tényleg sokszor nehéz a mindennapi káoszban ezekre a dolgokra fókuszálni.
Én egy dolgot a mindennapjaim részévé tettem: hálát adni azért,amim/akim van.
Jól esik felsorolni magamban ezeket a dolgokat,minden nap.mindig felderülök tőle,hogy a nehézségek ellenére mégis mennyi sok jó történik egy napon,és miylen sok dologhoz fordulhatok,ha rossznak érzem a helyzetet.
Boldog az a szolga, ki ha gazdája megjön, készen áll!
Köszönöm dicsérő szavaidat!
Szívből örültem az írásodnak! Akár én is írhattam volna... tőlem általában ezt is várják az emberek, hogy ezt mondjam, hiszen én lelkész vagyok. Lényegében minden vasárnap erről beszélek, de ami még fontosabb: a hétköznapokban is ezt próbálom megélni. Így leszek csak hiteles! Mert mondhatok bármit, akármilyen szépet és igazat, ha az életem nem igazolja a szavaimat.
Kívánom, hogy egyre több ember jöjjön rá az advent és a karácsony igazi értelmére! Hagyjatok magatoknak egy kis időt az elcsendesedésre, a befelé fordulásra. (Tudom, nehéz, amikor nekünk kell kitakarítani, feldíszíteni a lakást, bevásárolni, összeállítani és megfőzni az ünnepi menüt...stb)
S még annyit, hogy advent ezen túl - amit fehérleander szépen elénk adott - még jelenti Jézus Krisztusnak a második eljövetelét is. Úgy, ahogy megígérte, Ő visszajön! Erre is készüljünk, mert bármikor eljöhet. Vajon hogy talál akkor minket?...
Vajon van időnk manapság azon elgondolkodni,hogy mit is jelent számunkra a hit,szeretet,béke,és remény?
Én most időt szakítottam,és elolvastam,és nem bántam meg.Gyönyörűen megfogalmazod a cikkedben,gratulálok hozzá.
Ugrás a teljes írásra: Másképp várom
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnál ma másképpen?
- Barátok Közt, kicsit másképp
- Írj olyan szavakat, amelyek másképp is értelmezhetőek
- Gyógyulásról másképpen! Ha mindent kipróbáltál, mégsem segített.
- Ha egy Tündértől kapnál egy esélyt, hogy egy valamit másképp tehetnél a múltadban, mi lenne az?
- Kézírásunk... Mennyire írnál másképpen meg valamit, ha tudnád, hogy egy grafológus fogja elemezni az írásodat?