Másfél napja tartó hányinger és nem akar múlni, mit tehetnék? (tudásbázis)
Én kedvelem a módjával alkoholt, de nem tenném
Más szeszmentes folyadék, oszt' elválik reggelre
Alkoholt? Tényleg, ha azon múlik kibontom a szekrény tetején porosodó konyakot...
Salvus víz nincs sajnos.
Sziasztok!
Péntek délre összeütöttem magamnak egy tojásrántottát, azóta nem múló hányingerem van. Volt hogy jobban lettem ma délelőtt/kora délután egy rövid időszakra. Egésznap kortyokban sima fekete teát iszom és pirítóst ettem ill B6 szedek és pihenek, de most visszatért. Előre rettegek még egy olyan estétől, mint a tegnapi. Se hányás, se hasmenés nincs. Már arra is gondoltam, hogy az előbbit „erőltetnem” kellene, de ha rántottával volt a gond az már rég eltűnt a gyomromból. Szóval tanácstalan vagyok. Van valakinek valami jó kis házi praktikája? A tojás miatt már szalmonellára is gondoltam, de hát csak hányinger van …
További ajánlott fórumok:
- Mitől vagyok álmosabb mostanában? Kb.10 órát aludtam és tudtam volna tovább is, akár egész délelőtt. Másfél hónapja ez van.
- Ha egyedülálló (45) éves lennél, garzont vagy másfél szobás lakást vennél? Gondolva öreg napjaidra is, ha nem akarsz otthonba menni.
- Diane 35-öt szedek másfél éve, 3 hónapja a ciklusom közepén két napig gyenge vérzés jelentkezik (mindig ugyanakkor). Mi lehet ez?
- Kismamák, tanácsot kérnék! Fejfájás és hányinger ellen mit tehetnék?
- Másfél éves lányon már két napja hány és megy a hasa, másnál is jelentkezett a napokban vagy csak mi jártunk így?
- Mit tehetnék, ha pár napja érzem, hogy nem a legjobb az emésztésem?