Ha egyedülálló (45) éves lennél, garzont vagy másfél szobás lakást vennél? Gondolva öreg napjaidra is, ha nem akarsz otthonba menni. (tudásbázis kérdés)
Másfél szobásat, egyrészt egy negyvenes hölgy még nem öreg, sokan még 50 éveikben sem. Másrészt nem biztos hogy mindig egyedülálló leszel ;)
..és végül jól esik az ember lányának ha van egy külön háló és egy nappali ahol gyakorlatilag az életed éled amikor otthon vagy.
Hidd el, nem puccosság a másfeles pecó, kényelem és jó érzés inkább.
Ez a nagy igazság
B.nőm a rózsadombi lakását adta el nagy siránkozva. Vett egy másfél szobásat.
Ugyanolyan 9lakásos fenyves kertes társasházban és 5-10 percre van a bolt, aaz orvos az uszoda a közlekedés, alacsony első emelet.
A Rózsadomb tetjén csak autóval lehet "megélni"
Most már örül neki
Az öregkori otthon meg nem ezen múlik sajnos
A szomszédjai közül ketten mentek otthonba, lakás meg ki lett adva bérbe
Mindenképpen másfél szobásat!
Én már laktam garzonban korábban fél évig, nagyon zavart, hogy a dolgaimat egyszerűen nem tudtam normálisan elrakodni, mert nem volt hely, ha vendéget fogadtam, nem tudtam normális körülmények között fogadni, mert a szobát elfoglalta az ágy, szekrények, számítógépasztal, étkezőasztal, tv állvány, ruhaszárító. Meg még sorolhatnám a hátrányait! Szerencsére csak albérlet volt, és gyorsan továbbállhattam...
másfél szobásat:)
-még fiatal vagy simán lehet még férjed,élettársad
-vendégszobának
-esetleg ha öreg és beteg leszel 100 év múlva akkor az ápolód is lakhat ott:gondozás ottlakásért...vagy ilyesmi okból
persze ne légy soha beteg!
Én laktam minigarzonban 4 évig, szerencsére sikerült eladnom és egy másfél szobásat venni helyette.
Szörnyű, hogy a szobában van a konyha, ott eszel ahol alszol, szárad a ruha, főzöl, mindent egy helyen. Tapasztalatból mondom, hogy inkább a másfél szobás :)
A rezsim alig több, sőt a garzonban csak 2 főzőlapos rezsón lehetett főzni, sütni semmit, és boyler melegítette a vizet.
Most gáztűzhelyem van, tudok sütni husit, sütit, bármit, a fűtésem picit több, de a villanyszámlám meg sokkal kevesebb.
Szóval, én mindenképpen másfél szobás mellett voksolnék. Nekem 1 millióval kellett pótolnom a garzon árát, és mindekettő (amit eladtam és amit vettem) szép állapotú lakás.
másfél szobásat.
mindenféle szempontból jobb, ha az ágy amiben éjjel alszol külön helyiségben van.
Inkább másfél szobás lakást,mert nem sokkal nále.Azért az embernek idősebb napjaiban is vannak vendégei(nagyobb,mint egy garzon,de mégis élhetőbb élettér.(volt a családban ez is,az is.)
Külön lehet egy hálószoba,a nagyobbik nappali...
másfél szobást vennék.45 évesen még nem vagy idős!
Abban meglesz a pénz és sokkal később vehetsz garzont.(szerintem)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.
- Abnormális ha egyedülállóként egy szobában alszom gyerekeimmel?