Diane 35-öt szedek másfél éve, 3 hónapja a ciklusom közepén két napig gyenge vérzés jelentkezik (mindig ugyanakkor). Mi lehet ez? (tudásbázis kérdés)
Ezt hívják áttöréses vérzésnek hívják és álltalában peteéréskor van.
Ne aggódj de a dokiddal mindenképpen beszélj.Lehet fog írni egy másik gyógyszert!
én lindinette 20ast szedek és kétszer előfordult,néha be is nyilall a méhem,sajnos külföldön vagyok így csak dec.-ben jutok el dokihoz,de ne várj ezzel -nekem lehet felfázás miatt van,de lehet más gubanc is :(
Menj dokihoz egyből!
El fogok menni orvoshoz, de ha vki találkozoztt már ilyennel, akkor azért jó ha megnyugtat, h nincs akkora baj... :)
Vagy épp ellenkezőleg, mert akkor már kérrem is az időpontot
Szia!Ahogy szállnak az évek,változunk mi is!!!
Tudom hogy nem minden fog.gátl.-nál kell szünetet tartani,de lehet hogy nem ártana!
Hullott a hajam egy időben, akkor írták fel... de ez már megoldódott.
Egy év után váltottam volna, de akkor azt mondták, még egy évig maradhat :S
inkább kérdezz orvost
én évekig szedtem minden gond nélkül, eddig az vált be a legjobban
mivel ez kombinált fogamzásgátló okozhatja az a hormon ami akkor van benne, de én azt már nem tudom milyen az összetétele mert több mint 4 éve nem szedem
a peteérés időszaka lehet, ami gysz alatt ugye nincs, közti vérzésnek hívják
sztem normális de úgyis kell új adagot felíratni kérdezz rá
amúgy miért a dianet szeded van egyéb gondod is mint a fogamzásgátlás?
Diane 35-öt szedek másfél éve, 3 hónapja a ciklusom közepén két napig gyenge vérzés jelentkezik - mindig ugyanabban a két napban.
Szándékomban áll orvost felkeresni, de addig is... mi lehet ez?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- 3 hónapja vettem egy DDR2 RAM-ot, azóta kb. 6-7-szer jelentkezett a kékhalál. Lehet ez az oka?