Másfél napig tartott a menzeszem, az alábbiak alapján lehetek terhes? (beszélgetős fórum)
Nem tudom,nem mentem vele orvoshoz,mert utána minden rendben van.
Mondjuk nekem össze-vissza van,valójában sosem állt be.24-28 nap között,de mikor már nagyon dilis vagyok aznap megjön! :D
Kb ennyi jele van.
Másfél napig tartott a menstruációm, (normálisan véreztem) előtte és utána,2-2 napig csak barnázás. Egyébként mindig 26 naposak, és pontosak a ciklusaim, és 5 napig szokott tartani, erősen. Szerintetek, lehetek terhes?
Baba projekben vagyunk, így örülnék, ha bébi lenne, de semmi egyéb jelét nem érzem, talán egy picit feszül a mellem, de nem nagyon. Ma néztem az ovulációs mikroszkópomat, félig páfrányos képet mutat folyamatosan...Viszont tegnap teszteltem,(29. napon) az negatív lett..Jövő héten megyek nőgyógyászhoz, de addig hátha tudtok valami okosat mondani...Előre is köszi! :)
További ajánlott fórumok:
- 8 napja lett vége a menzeszemnek és most köztes vérzésem van. Mitől lehet?
- Fogamzásgátló abbahagyása óta nem rendeződött a menzeszem és 90 napnál is több idő óta semmi. Most pár csepp. Mi lehet ez?
- Lehetséges, h megjön a menzeszem, ha nem tartottam szünetet, hanem tovább szedem a gyógyszert?nagyon feszül a mellem, ebből gondolom...
- A fogamzásgátló felénél vagy 3/4-nél megjött a menzeszem, szünetet tartottam, most elfogyott. Hogyan tovább?
- Gyerekvállalásnál mit választhatok az alábbiak alapján?
- Az alábbiak alapján visszamenőleg két hónapra igényelhetem a GYES-t?