Fogamzásgátló abbahagyása óta nem rendeződött a menzeszem és 90 napnál is több idő óta semmi. Most pár csepp. Mi lehet ez? (tudásbázis)
örülök,hogy minden ok!
Akkor most jöhet a babaprojekt???? :)
Sziasztok!
képzeljétek megjött 31 napra, hála Istennek!!!
Köszönöm mindenkinek!!!
Szia!
Köszönöm szépen!
Kívánom neked hogy minél előbb kiderüljön mi van veled és jöjjön hozzád is a gólya:)
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Keresni fogok egy másik nőgyógyászt, valószínűleg hormovizsgálatra is sor fog kerülni.
Kívánok neked sok erőt, kitartást,és hogy minél előbb meglátogasson téged a gólya!
Szia!
Én indítottam ezt a fórumot.
Azóta itt tartok: Nőgyógyásznál voltam mert több mint 1 hónapig megvolt ő azt mondta gyógykaparás:( jól megijedtem előtte elküldött hormonvizsgálatra majd hüvely uh-ra. Az uh-n vizsgáló másik doki azt mondta hogy igen valóban kaparást szoktak csinálni ilyen esetben de mivel én még fiatal vagyok nem javasolja inkább rendezzük a ciklust. Visszahívott egy későbbi időpontban és megnézte a papírjaimat és megállapította az uh eredményből meg a hormonpapíromból hogy nincs peteérésem . Kaptam gyógyszert arra hogy elmúljon a mensim és kaptam clostit a peteérésre és azt mondta a ciklusom 16 napján menjek vissza kontroll uh-ra. Mikor 16 napom visszamentem sajnos nem ő volt az uh-n hanem egy másik doki aki jól letolt hogy nem jól szedtem a gyógyszert meg hogy nem jókor mentem vissza és írt még egy adag clostit és azt mondta most 5. naptól szedjem napi 2X1-et és 10 nap menjek vissza. Így is tettem és mikor visszamentem azt mondta hogy nagyon kicsik a tüszőim 10mm körüli mind ami nőtt a gyógyszitól és ez kevés a babához. Azt mondta emeljük a closti adagot 2X2-re és 10 napom ismét kontroll uh. Jelenleg ot tartok hogy az első clostis hónapban 28 napra jött meg és most a másodikban várom hogy mi lesz a vége.
Sziasztok!
Én is hasonló problémákkal küszködöm,mint aki indította a topicot.
Februárban tettem le a bogyót, azóta 4-szer volt meg, legutóbb július 2-án, azóta semmi.
2 tesztet is csináltam, mindkettő negatív.
Mondjuk mi szeretnénk a férjemmel, ha összejönne a babóca.
De hát ilyen rendszertelen mensinél talán még a peteérés is kétséges?
2 hete voltam nőgyógyásznál,igazából semmit nem mondott. 4 mm-es nyálkahártya.
Szerintetek?
Szia!
Szerintem nem feltétlenül vagy terhes de ha 2-3 napon belül nem jön meg csinálj tesztet még egyet és ha negatív akkor biztos ami biztos alapon menj dokihoz ő többet tud mondani. De szerintem lehetséges a bogyó abbahagyásától nem jött még meg nekem is így volt sőt anyumnak is most hagyta ő is abba a bogyót és 2 hónapra jött meg neki és doki azt mondta ez attól van hogy nem szedi már a bogyót.
szia!
Én sajnos nem tudok segíteni,mert nekem a bogyó abbahagyása utána egyáltalán nem jött meg majd' 1 évig!
De sztem még ne aggódj,nem hinném,hogy terhes vagy. Báááár ki tudja,de sztem NEM!
Sziasztok!
Segítsetek ha tudtok! Júniús végén hagytam abba a bogyi szedését, majd megjött a bogyi által szabályozott mensi, viszont szeretkeztünk a párommal (de kihúzta) pont a 14. napon. most vagy a ciklus 29. napján és semmi:( csináltam 2 tesztet és negatívak, szerintetek ez normális? meddig késhet? m én 1x abbahagytam már a bogyót de akkor normálisan megjött...
köszi mindenkinek
ja látom
nem tudom biztos ott van mellette, hogy mekkora az az intervellum amiben benne kell legyen
nekem más a mértékegysége, és átváltani ezt nem tudom
37. hozzászólásban vannak számok,csak én nem igazán tudok rajtuk eligazodni.
bocsi :)
ráadásul pco is meglehet
hisz a peteérést gátolja a magas prolaktin:(
hajjaj
az nagyon magas
de a lényeg, hogy sikerült
igen azt szokták rá felírni
nekem is először norcolutot írtak fel,ettől megjött,és ezután kellett mennem a 3.,7., meg asszem a 21. napon hormonvizsgálatos vérvételre,ekkor derlült ki,magas a prolaktin.
A nődoki ez után küldött el endokrinológushoz,aki a bromot írta fel,ami kb 1 év alatt hozta meg a mensit. Úgyhogy lehet nem lesz rövid idő,de megéri kivárni,mire minden helyre áll.
Mondjuk nálam 1130 körül volt a prolaktin,és a max.érték ha jól emlékszem 50 körül volt,tehát durván magas volt.
Ha nem ilyen magas,biztos előbb hatott volna.
De most már mindegy is,lényeg,hogy hatott!!! :)
ja értem
akkor jó
reméljük semmi baj
és milyenek lettek az eredmények?
és mikor csinálták a vizsgálatot?
egyszer kuldott el az orvos verveteelre amit holnap viszek vissza neki ezeket kéerte:.::: FSH
LH
PROLACTIN
ÖSZTRADIOL
PROGESZTERON TESZTOSZTERON
van már valami hormon eredményed?
mintha azt olvastam volna
ha nem akkor bocsi:)
ezzel nem fogják tudni helyre hozni
csak meghozatják vele
aztán a ciklus 3. és a pé utáni 7. napon elküldenek hormonvizsgálatra
megnézik mi a gond
sajnos ha tényleg a prolaktinod magas akkor valszeg nincs peteérésed
így a teherbeesés is nehéz lesz addig amíg helyre nem hozzák
ha magas a prolaktin az beletelik pár hónapba amíg helyre hozzák
de ne aggódj semmi baj nem lesz
csak menj el orvoshoz
ha tudsz akkor magánhoz
gyógyszer
ami meghozza a menszeszt
most, hogy pontosan mi van benne azt nem tudom
de hatásos
mi az a norcolut
???
További ajánlott fórumok:
- A fogamzásgátló abbahagyása
- Yasminelle és a többi fogamzásgátló abbahagyása utáni tapasztalatok
- Akik fogytak a fogamzásgátló abbahagyása után!
- Yadin fogamzásgátló tabletta abbahagyása
- 1 évvel a fogamzásgátló abbahagyása után normális a gumiszerű folyás peteéréskor? Ha nem, mitől lehet?
- A fogamzásgátló felénél vagy 3/4-nél megjött a menzeszem, szünetet tartottam, most elfogyott. Hogyan tovább?