Yadin fogamzásgátló tabletta abbahagyása (beszélgetős fórum)
nam a gyógyszertől lett baj! ne higgye senki! bocsánat, ha félreérthető voltam.
anno endo-gyanu miatt kaptam gyógyszert 16 évesen (diane-t), de már akkor policisztás petefészkem volt. csak akkor még szó sem volt olyan tüneteggyüttes megfogalmazásáról, aminek a neve később pcos lett.
szóval a pcos-t gyönyörűen karbantartottam 10 éven át úgy, hogy sejtésem sem volt róla (terápiája ha nem akar a delikvens babót: fogigátló).
a bajt azzal csináltam, hogy mindig csak irattam a gyógyszert, soha senki meg sem vizsgált. főiskolás voltam... igyekeztem ezeket elkerülni... ha nem kaptam receptet vizsgálat nélkül, hát visszamentem másnap más dokihoz, vagy másik osztályra (megtanultam: onkológián felírják, viszont vizsgálni nem tudnak ).
szóval nem a gyógyszerrel volt a baj, hanem velem :)
csütörtökön pedig tuti csak jót fogsz hallani!!!
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy baj lett:(.Reménykedem, hogy velem semmi,csüt. megyek a dokimhoz remélem csak jót fog mondani.Meglehet kérdezi,hogy mi történt milyen bajod lett tőle?
nekem anno azt mondták, hogy ha sokáig szedtem a bogyókat, akkor akár 1 év is lehet, mire rendeződik a ciklus. igaz, nálam a sokáig 10 év volt összesen (ebből 6 év yadine). azért ha fél év után még nem oké, érdemes elmenni nőgyógyászhoz. rólam is kiderült sajnos, hogy beteg vagyok, csak elfedte a gyógyszer a tüneteket :(
amúgy sem hízás, sem pattanások nem jöttek az abbahagyása után. de sajnos nagyon vérzés sem...
Szia!
Köszönöm!Amúgy már többet nem szeretném szedni, csak így nem úgy jött ki ahogy szerettem volna.Végig akartam szedni,csak közbe jött a hanyagságom!Vajon a következő mensim rendes időpontba jön meg?
Szia!
tök normális hogy megjött, csak megkavartad a hormonjaidat! Most a szervezted úgy veszi, hogy letelt egy ciklus, ennyi történt! Nem kell aggódni, csak ne csinálj ilyet, mert nem hiszem hogy túl jót tesz a szervezetednek!
Sziasztok!
4 napja hagytam abba a Yadin szedését(4 évig szedtem), de nem teljes levéllel szedtem be, csak 7 szemet.Hétfőre megjött a mensim(elötte 2héttel mensiztem).Ez normális?Van valakinek tapasztalata ezzel a gyógyszerrel kapcsolatba?Milyen változásokon megy keresztül a szervezetem most, hogy abba hagytam?Várom tapasztalatotok véleményetek:)!Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- A fogamzásgátló abbahagyása
- Yasminelle és a többi fogamzásgátló abbahagyása utáni tapasztalatok
- Mennyibe kerül a Yadine fogamzásgátló tabletta?
- Akik fogytak a fogamzásgátló abbahagyása után!
- 1 évvel a fogamzásgátló abbahagyása után normális a gumiszerű folyás peteéréskor? Ha nem, mitől lehet?
- Van olyan, akinek fogamzásgátló tabletta szedésének abbahagyása után akár 60 napig sem jött meg a mensije?