Másfél éves kisfiamnak nincs meg egyik heréje sem.. Kórházba küldtek minket, mit fognak csinálni? (tudásbázis)
Ne aggódj! Az én kisfiamnál is ez volt... apró műtét... a hasfalon és a herezacskón ejtenek pici vágást. Gyorsan gyógyul!
Az már más kérdés, hogy nekem még 8 év után is megszakad a szívem, ha eszembe jut, ahogy a kórházi ágyon láttam....
Az en kisfiamnak születêskor nem szàllt le az egyik herêje. 2 évesen mütêtje volt, mert nem is tudott volna leszállni neki. A mûtétet jól vïselte. Màsnap màr a kanapén ugralt. Persze mi szülôk szétizgultuk magunkat mûtêt közben.
A fiadnak vándor heréje van, vagy sosem láttátok?
Most valószínû megnézik neki, hogy hol lehet és vagy hormonkezeléssel megpróbàljàk lehozni, vagy mûtêt lesz.
Szia!
Ultrahangon keresték már őket?
Úgy szokták meghatározni a helyüket, mert valahol elakadnak, és ezért nem szállnak le.
Azután egy műtét által lesegítik őket a zacsiba.
Nem vészes a gyógyulás, az én fiam másnap motorra ült önszántából:)
Egy napig voltunk kórházban, de. volt a műtét, este hazajöttünk.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Aki gyesen van itthon és nem dolgozik, annak kell adóbevallást csinálnia? Nekem nem küldtek semmit. Tavaly igen.
- Honvéd kórházba küldtek kivizsgálásra de nem vagyok jogosult akkor most mi lesz? Fizetnem kell a vizsgálatokért?
- 11 hónapos kisfiamnak mire lesz szüksége a kórházban?