11 hónapos kisfiamnak mire lesz szüksége a kórházban? (tudásbázis)
Szia!
Én javaslom az otthoni párnát,takarót,kedvenc játékot,könyvet.Pelenka,popsitörlőt.Cumisüveg stb..
Vigyél kekszet,ropit ( amit a gyerkőc szeret) Mert nem biztos,hogy a kórházi koszt fincsi lesz.
Mi voltunk 11 hósan kórházban, igaz nem műtét volt, hanem rota-vírus és infúziót kapott.
Tápszert, pelenkát vittünk, igaz pelust adtak, de a saját jobb volt.
Ruhát is kaptunk, lehetett a saját ruhájában, de az infúzió a fejébe volt kötve és a bodyt nem tudutk áthúzni a fején, kaptunk végiggombos ingecskét.
Popsikenőcs, popsitörlő jó ha van nálatok, igaz adnak, ha kérsz. Enni kapott. A nővérkék nagyon segítőkészek voltak.
A 6 éves lányom is velünk volt -ő hozta az oviból a vírust, valamint az ovistársa a kistesóval. Együtt voltunk egy szobában, sokat tudtunk segíteni egymásnak.
Szerintem attól függ, mik a lehetőségek, milyen állapotban lesz a picid. Könyvek, lapozgatók, kirakók, kedvenc alvótárs, én vittem az itthoni takaróját, álompárnáját, ami teli volt gyógynövényekkel, papírt, színeseket, befújtuk-beleheltük az ablakot és a párába rajzoltunk.
Ilyesmire gondolsz? Mit csinálnak szegény picivel?
További ajánlott fórumok:
- Ha orvosi ellátásra van szükségem ellátnak bárhol, vagy csak a lakóhelyem szerint illetékes kórházban?
- Virusos szájfertőzése lett a kisfiamnak. Mennyire fertőz ez a betegség, illetve milyen óvintézkedések lehetnek szükségesek?
- Kisfiam szalmonellát kapott, a kórházban említették, hogy az ÁNTSZ jelentkezni fog. Mire számítsak a vizsgálat tekintetében?
- 5 éves kisfiamnak garat mandula műtéte lesz februárban. Mire számítsak, mi fogy történni?
- Szült valaki Cipruson(Limassol-i állami kórházban)? Milyen volt? Mire volt szükségetek?
- Budapesten melyik kórházban végeznek ingyenes Down-szűrést? Minél több információra lenne szükségem!