Másfél év után jött a Boldogság... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Másfél év után jött a Boldogság...
Közel 30 éve vagyok inzulinnal kezelt cukorbeteg-12 éves korom óta- 2 gyönyörű ,egészséges kisfiam van- 8 ás 11 évesek- így az elsőt-közel 20, a kisebbet 23 év !! Inzulinfüggő diabetessel a hátam mögött szültem meg !!- a családom-környezetemből senki sem hitte el, hogy ez lehetséges lehet- csak a belgyógyász-és szülész kezelőorvosaim !!
-A férjem a terhességeim alatt -MÉG -végig mellettem állt, támogatott- apás szüléssel-természetes szüléssel hoztam világra a fiaimat- a férjem még a szülőszobán is végig mellettem állt, látta világra jönni a gyermekeit, mAJD !!!!-2016. májusában- amikor a gyermekek-6-és 9 évesek voltak SZÓ NÉLKÜL Eltűnt- fél évvel később, a Bíróságon azt mondta SOHA NEM AKART Gyermeket !!!!ÉN csaptam be azzal, hogy szültem NEKI , mert azt hazudtam szedek fogamzásgátló tablettát !!!
NAGYON Becsülje meg, aki mellett még ott álla férje néhány évvel a szülés előtt- alatt, majd UTÁNA IS !!!!!
Gondolom nagy nehéz időszak volt számotokra, és hatalmas boldogság most :)
Sok sok boldog percet, és jó egészséget nektek :)
Ne csügggedj , tudod , a reményt nem szabad feladni!
Totál én is így voltam, és erre tegnap a majd 5.hónapos kisfiaman első névnapját ünnepelhettem :)
mi pont két éve próbálkozunk, volt egy missed ab-om is. Persze nekem van egy kis pajzsmirigy alulműködésem.
REmélem nekünk sem kell sokáig várni a gólyára. :))
Gratulálok nektek.
Gratulálok, nem szabad feladni a reményt, a ti példátok is ezt mutatja :)
Jó egészséget nektek :)
Szia!
Gratulálok Nektek!
Mi tavaly augusztus óta nem védekeztünk, és ma megyek az első UH vizsgálatra. Ha minden rendben van, és jól számolok akkor ma vagyunk 7+4 hetesek!
Már nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen!!!
Nagy nehézségek árán jött a boldogség a férjem és az én életembe, másfél hosszú év után...(Igaz, vannak, akik 3-4-5 évet is várnak a gyermekáldásra, ahhoz képest nekünk ez semmiség volt.)
Ugrás a teljes írásra: Másfél év után jött a Boldogság...
További ajánlott fórumok:
- Barátom másfél év után nem tudja, hány éves vagyok...
- Válás után boldogság
- Megcsalások után boldogság. Ez így működik?
- Ha megtaláltuk a boldogságot, vajon miért kacsintgatunk olykor másfelé?
- Ha reggel megettem egy banánt és utána másfél órával vért vettek, lehet h. az okozza, h magas volt a cukrom (6.3) és a koleszterinem? (6.1)
- 50 évesen jöttem rá, hogy ne mástól várjam a boldogságot....